изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:15 EET
Д-р Антония Първанова се застъпва за последователна политика по въпроса за сексуалното образование в Европа    
Европейски съюз 13.01.2011 г., Брюксел. Д-р Антония Първанова участва в дискусия в Европейския парламент по темата за сексуално и репродуктивно здраве и права на младите хора в Европейския съюз. Събитието е по повод представянето на доклада на младежката организация ASTRA като част от мрежата ASTRA, занимаваща се с въпросите на сексуалното и репродуктивно здраве и права на жените в Централна и Източна Европа.

По време на събитието българският представител на младежката организация на ASTRA, Елизабет Димитрова, представи доклад за България и сподели пред аудиторията удовлетворението си от сериозната подкрепа от страна на Министерство на здравеопазването за проекта.

По време на дискусията, д-р Антония Първанова заяви: "Всички ние трябва да допринесем за улесняване на правилата и условията по отношение на предоставянето на научнообоснована информация за сексуално и репродуктивно здраве на младите хора. Повишаване на информираността и сексуалното образование в цяла Европа ще бъде от голяма полза за едно здраво европейско общество, защото по-добро здраве означава по-добро бъдеще за Европа, за което репродуктивното здраве играе голяма роля. Смятам, че е наша отговорност да насърчаваме здравословния начин на живот за всички млади хора. "

 


Сходни връзки

Д-р Антония Първанова се застъпва за последователна политика по въпроса за сексуалното образование в Европа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди