изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:52 EEST
ЮНОШИТЕ НА ДОБРУДЖА ЩЕ ТРЕНИРАТ В КАВАРНА    
СпортМъжкият тим на Добруджа, който се стяга за втория дял от първенството на Източната "Б" група, ще проведе предсезонната си подготовка изцяло при домашни условия.

Само контролните срещи ще се играят извън Добрич - в Албена, Оброчище или на терените на съперниците, за да се запази тревното покритие на стадион "Дружба" за срещите от първенството.

Старши треньорът Диян Божилов е отклонил предложението избраниците му да отидат на лагер в Каварна, защото там заниманията трябва да се водят на игрището с изкуствена настилка, а това е предпоставка за получаване на травми.
На лагер в Каварна обаче ще отиде тимът на Добруджа, който играе в Елитната юношеска група до 19 години. Възпитаниците на Валентин Ангелов ще водят занимания край морето от 24 януари до 5 февруари. Във временното класиране те са на седмо място с 29 точки, а целта им е в края на шампионата да са в челната тройка и да се окичат с медали. Това не е невъзможно, като се има предвид, че отборът на Славия, който е втори в подреждането, има само четири точки повече. Лидер в групата с актив от 40 точки е ловешкият Литекс.       

 


Сходни връзки

ЮНОШИТЕ НА ДОБРУДЖА ЩЕ ТРЕНИРАТ В КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди