изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:23 EET
Цонко Цонев пред БЛИЦ: Чакам 120 хиляди лева от ЦСКА до 1 февруари    
СпортКалиакра очаква 120 000 лева от ЦСКА за Четин Садула. Това информира кметът на Каварна Цонко Цонев пред БЛИЦ. Както е известно, юношата на "Левски" се присъедини към подготовката на "армейците", но все още няма подписан договор с тях.



В интервю пред БЛИЦ Садула сподели, че не знае защо "червените" се бавят, след като са му казали, че го закупуват от Калиакра.

"Той наистина още няма договор с ЦСКА. Дали сме бележка да тренира с тях. Не може да подпише, защото не сме получили парите. Разбрал съм се с колегите от ЦСКА, разговарял съм с Иво Иванов. Договорката ни е да получим 120 000 лева. Сумата не е голяма, не вярвам да е проблем за тях. Ние запазваме 20% от следващ негов трансфер", сподели Цонко Цонев пред БЛИЦ.

"Крайният срок на ЦСКА да ни се издължат е 1 февруари. Не вярвам да ни го върнат. Много го искаха, а ние им го дадохме без да му правим спънки. Момчето е много талантливо и заслужава да се развива в ЦСКА. Дори и не сме си помисляли да го спираме", добави градоначалникът на Каварна.
ПЛАМЕН СЛАВОВ

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Цонко Цонев пред БЛИЦ: Чакам 120 хиляди лева от ЦСКА до 1 февруари | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди