изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:58 EEST
ХОРОСКОП ЗА 17 ЯНУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 17 ЯНУАРИ

ОВЕН - Днес обстановката на работното място е значително по-спокойна и хармонична, нещата се движат в обичайното русло. Отличен ден за Овните, които се занимават с музика и изкуство.
ТЕЛЕЦ - Това не е най-успешния ви ден и днес ще имате възможност да се убедите за пореден път в това. Движете се по линията на най-малкото съпротивление и избягвайте конфликтните ситуации.
БЛИЗНАЦИ - В този ден може би ще флиртувате с ваша колежка (колега). Дали е разумна идея? Все пак любовта не признава рамки и ограничения и правете това, което ви диктува сърцето.
РАК - Основният ви проблем днес ще е свързан със стремежа ви към съвършенство. Желанието ви всичко да се развива перфектно може да ви създаде известни душевни проблеми.
ЛЪВ - Ежедневието ще ви погълне със своите задачи и денят ще се изтърколи без да сте усетили. Не позволявайте на околните да злоупотребяват с добрите ви чувства.
ДЕВА - В днешният ден не се застоявайте много дълго на едно място. Внимавайте с прекалената консумация на храни, най-вече сладки. Напоследък сте станали свръхчувствителни.
ВЕЗНИ - Хубаво е днес да мислите повече преди да кажете нещо. За щастие нещата ще се обърнат във ваша полза, но все пак бъдете по-предпазливи. Толерантността и уважението към околните ще са ви добра препоръка.
СКОРПИОН - Днес имате шанс да демонстрирате по най-добър начин деловите си качества. Не пренебрегвайте идеите, които ви хрумват, колкото и да страни. Рискованите действия ще са успешни.
СТРЕЛЕЦ - Днес просто е грехота да се претоварвате с работа, денят е само за забавления. Физическата активност и спорта ще ви се отразят много добре, особено ако съчетаете полезното с приятното.
КОЗИРОГ - Подробностите днес ще ви отегчават, рутината ще ви дава усещането, че губите свободата си. Най-спокойно ще ви е в къщи пред телевизора или с книга в ръка.
ВОДОЛЕЙ - Днес може да се увеличат проблемите на работното ви място. Избягвайте възможните конфликти, най-добрата стратегия за днешният ден е изчакването. Може да имате и леки здравословни смущения.
РИБИ - Доста успешен е днешният ден за вас. Пътуванията ще са също успешни. Слабото ви място е прекаленото теоретизиране и на моменти дори наивният оптимизъм.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 17 ЯНУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди