изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:05 EEST
Борисов иска евроекспертиза за скандалните записи    
Политика

Всички други правителства не са имали куража да бръкнат в раната на т.нар. Държавна сигурност, а ние го направихме и реакцията е светкавична на всички засегнати хора. Чакам да излязат проверките, за да мога да направя анализ. Така коментира Бойко Борисов в Бургас скандала със СРС-тата. Той добави, че е сигурен, че това е манипулация, предаде БТА.



По думите му много от нещата, които излизали в публичното пространство, получавали друго съдържание. „Защо в деня, в който парламентът приема декларация за първи път от 20 години, включително и ДПС гласува срещу агентите на Държавна сигурност, точно тогава излиза този скандал? Защо когато в деня след проверка, искана от парламента, се установява, че умрели хора искат да махат Конституцията, искаме да го замажем това и да питаме какво би станало и дали е вярно, че някой протектира фирма на Мишо Михов? Ако такива са протекциите на Борисов - да се отнемат лицензи, ми по-добре на никой да не сме протекция”, каза премиерът.

Борисов заяви още, че независимо от всичко не е настъпило никакво вредно събитие от това и няма повод да се срамува от думите си. За записите имал своя версия и вероятно ще ги изпрати в чужбина да бъдат изследвани от специалисти.

Министър-председателят пристигна в Бургас да направи първа копка на строеж на пътен възел „Детелината” заедно с министър Росен Плевнелиев. Чрез осъществяването на този проект рязко ще се подобри трафикът за Гърция,Турция и Южното Черноморие.

„Спестихме 500 млн. лева на данъкоплатците от автомагистрала „Тракия” плюс около 1 млрд. лева лихви, които държавата щеше да плати, заяви в Бургас Борисов. Той добави, че се спестяват и парите на хората, които щяха да плащат, за да преминат през магистралата.

http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Борисов иска евроекспертиза за скандалните записи | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди