изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 18:18 EEST
НАД 65 ФИРМИ СА ЗАЯВИЛИ УЧАСТИЕ В БОРСАТА ЗА СЕМЕНА    
ЗемеделиеНа нея ще се връчат наградите на „Добрички панаир” за „Български семепроизводител” и „Търговско представителство”. ХVII Международно специализирано изложение „Борса за семена и посадъчен материал” ще се проведе от 1 до 5 февруари в Добрич, съобщи изпълнителният директор на „Добрички панаир” Звезделина Иванова. С това изложение се открива и календарът на селскостопанските прояви в България. През петте дни земеделските производители ще имат възможността да направят своя избор и да си осигурят най-добрите продукти за сеитбената кампания 2011.


До вчера участие в изложението бяха заявили над 65 фирми. От тях десет са от Добрич. Те са ЕТ „Статев – Ст. Недялков”, Добруджански земеделски институт, „Агросвят`98”, „Калидис” ЕООД, „Витал Грийн Ко” ЕТ, „Семена – Добрич” АД и др.
Производители на семена от Холандия, Франция, Гърция, Сърбия, Румъния ще участват чрез своите представителства. Те ще представят богат избор от семена и посадъчен материал, препарати за растителна защита, торове и почвени смески, нови технологии в едро и малогабаритната техника, специализирана литература.
Покани за участие са изпратени до земеделския министър д-р Мирослав Найденов, изпълнителния директор на ДФ „Земеделие” Светослав Симеонов, изпълнителния директор на ИАСАС – Бистра Павловска и др.
По традиция по време на Борсата за семена и посадъчен материал се връчват наградите на „Добрички панаир” АД. Тази година те ще са в категориите „Български семепроизводител” и „Търговско представителство”.
 


Сходни връзки

НАД 65 ФИРМИ СА ЗАЯВИЛИ УЧАСТИЕ В БОРСАТА ЗА СЕМЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди