изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:49 EET
ГОДИНА ПО-РАНО РЕЗЕРВИРАТ СВАТБА В ДВОРЕЦА    
НовиниБалчик - Двореца Дворецът в Балчик се очертава да е привлекателно място за младоженците от цял свят и през тази година.

Вече има заявени 12 сватбени тържества за 2011 година там, съобщи ръководителят на отдела по култура Жени Михайлова.  Заявките се правят от половин до една година по-рано. Първите сватбени тържества ще са на 30 април и ще продължат през лятото, записвания има и за първите две седмици на септември.
До момента има заявени 12 сватби, повечето още от миналата година. Сред младоженците ще има двойка българи, които живеят в Лондон, младо семейство от Люксембург, както и много българи.
През миналата година във вечна вярност в бившата лятна резиденция на кралица Мария са се врекли 53 двойки. Организирани са както административни, така и църковни бракове. Предпочитанията на младите семейства са сватбените им тържества в Двореца да протекат на фона на класическа музика в изпълнение на формации от Варна и Добрич.
През миналата година в Двореца премиерският съветник Светослав Спасов и Десислава си казаха “Да” в присъствието на стотина приятели и роднини. Кумуваха им Мария Гергова и съпругът й Стефан Бенгтсон. Гражданската церемония бе водена от кмета на града – Николай Ангелов в Римската баня на Двореца, а Варненският и Великопреславски митрополит Кирил венча младоженците в параклиса на брега на морето.
Купонът в ресторанта на плажа бе с шведска маса и рибно меню, а гостите заеха места, настанени на маси с имена на 14 лилави цветя. Цветът на сватбата – лилаво, изпълваше атмосферата наоколо
 


Сходни връзки

ГОДИНА ПО-РАНО РЕЗЕРВИРАТ СВАТБА В ДВОРЕЦА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди