изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:12 EET
ХОРОСКОП ЗА 18 ЯНУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 18 ЯНУАРИ


ОВЕН - Енергетиката на деня ще ви подкрепи в изява на талантите ви и съвсем закономерно ще постигате своите резултати. Стресът ви се отразява неблагоприятно, но можете да си помогнете.

ТЕЛЕЦ - Организирайте отдиха си, като го споделите с близките ви хора. Ще съберете мисли и се заредите с енергия. Поддържайте силна вярата си, тя е двигателя на всеки успех.

БЛИЗНАЦИ - Съсредоточете се върху важните си дела, като се възползвате от благоприятните възможности на деня. Други от вас ще подготвят условията за утрешните си изяви.

РАК - Поласкани и доволни, ще се отнесете с уважение към оказаното ви внимание и ще пристъпите към общи действия в изпълнение на нов проект или друго начинание.

ЛЪВ - Денят е подходящ за подготовка и пренареждане на приоритетите ви. Ако сте активни и действени, ще получите възможност да промените нещата, които ви пречат да вървите напред.

ДЕВА - Бъдете честни и се постарайте да откриете сами недостатъците си. Направите ли го, ще израстете бързо в духовното си развитие, а това е най-важно. Ще се радвате на уважение.

ВЕЗНИ - С находчиви решения и практични действия ще съумеете да се възползвате от възможностите на деня. Ако не виждате такива, не пренебрегвайте и развлеченията си.

СКОРПИОН - Следвайте програмата си, без да се претоварвате. Контролирайте емоциите и желанията си, но не потискайте интереса си към по-приятните занимания днес. Нуждаете се от отдих.

СТРЕЛЕЦ - С предимство в заниманията ви ще е семейството и дома. Има какво да направите, за да разнообразите деня на близките си. Започнатото приключва успешно.

КОЗИРОГ - Каквито и да са настроенията около вас, ще продължите с работните си ангажименти, често без да се съобразявате с мнението на другите. Това е проява на силен дух.

ВОДОЛЕЙ - Развитията днес ще дадат отговор на много ваши въпроси, очаквания и надежди. С нотка оптимизъм и добро настроение ще пристъпите към задачите си.

РИБИ - Бъдете открити в намеренията си, в противен случай не очаквайте другите да се съобразяват с тях. Още повече, че събитията днес ще довеждат до разкриване на тайни.

ВАШИТЕ ХОРОСКОП ЗА 2014 Г. - ГОДИНАТА НА ЗЕЛЕНИЯ ДЪРВЕН КОН
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 18 ЯНУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди