изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:05 EEST
ЧЕТИРИМА ОТ ДОБРОТИЦА ПРОПУСКАТ ГОСТУВАНЕТО В ПЛОВДИВ    
Спорт4 основни състезатели на Добротица няма да бъдат на линия за старта на пролетния дял на волейболната Висша лига при мъжете.

На 22 януари тимът на добричлии гостува в Пловдив на водача във временното класиране Виктория волей. Срещата ще се играе в зала "Яворов" и е с начален час 16:00.
Старши треньорът Иван Димитров няма да може да разчита на следните волейболисти - центърът Пламен Върбанов и посрещачът Васил Василев имат неотложни лични ангажименти, другият основен център Лазар Лазаров е в гипс поради пукната костица на крака, а нападателят Ивайло Кирчев е освободен от отбора. Финансови проблеми попречиха на клубното ръководство да потърси през трансферния период нови попълнения в състава, поради което "Добротица" ще разчита до края на първенството изцяло на състезатели от собствената си школа.
Първата си домакинска среща за 2011 година добричките волейболисти ще изиграят на 2 февруари (сряда), като от 18 часа ще срещнат в зала "Изида" националният отбор на България (юноши мл.възраст). След това им предстоят 2 поредни гостувания - на Ботев (Луковит) - 5 февруари, и на Хайстер волей - ЛТУ (София) - 12 февруари. На 19 февруари в зала Добротица от 16 часа добричките волейболисти ще приемат състава на Миньор (Перник), а на 26 февруари гостуват на отбора на Тетевен волей. В последния си мач от програмата на Висша лига на 5 март от 16 часа състезателите на Добротица ще бъдат домакини на русенския Дунав.
Предвид липсата на достатъчно финансови средства, клубното ръководство си е поставило до края на състезателния сезон една единствена цел - оставане на отбора в Национална волейболна лига. Класиране между първите 6 състава във Висша лига ще гарантира на Добротица участие в елитния волейбол на страната и през следващата година.
Освен мачовете от Висша лига на добричкия клуб му предстои участие и в турнира за Купата на България, но все още от страна на БФ Волейбол не е обявен регламента, по който през настоящия сезон ще се проведе това състезание.
 


Сходни връзки

ЧЕТИРИМА ОТ ДОБРОТИЦА ПРОПУСКАТ ГОСТУВАНЕТО В ПЛОВДИВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди