изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:25 EET
ХОРОСКОП ЗА 19 ЯНУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 19 ЯНУАРИ


ОВЕН - С готовност ще се включите в предстоящо събитие, което се надявате да подобри не само работата, но и бита ви. Посланието днес е да бъдете щедри към нуждите околните.

ТЕЛЕЦ - Запознанства с хора, чиито интереси събуждат у вас уважение, обновяват идеите и настроението ви ще направи денят ви по-специален. Няма да пренебрегнете и семейството си.

БЛИЗНАЦИ - В споделяне на идеи и търсене на добри решения за реализацията им, ще провеждате срещи и планирате бъдещи начинания, изхождайки от общите ви интереси.

РАК - Погрижете се за обстановката и направете атмосферата около себе си по-ведра и градивна. Това ще ви помогне да помислите и вземете правилните решения.

ЛЪВ - Денят не е подходящ за начало на проект или ново начинание. Пътуванията също не са желателни, особено за чужбина. Заложете на организационната работа.

ДЕВА - Работете по утвърдената си програма, като избягвате новите начинания. Делови срещи и подготовка на нов проект, чието начало предстои. Имате ясна визия за бъдещето.

ВЕЗНИ - Бъдете подготвени за развития от различен характер, особено на работното място и в деловите контакти. Отложете за по-добро време сключването на сделки и договорености.

СКОРПИОН - Спокойният подход към делата ви днес ще създаде предпоставки за по-бързото и успешно справяне с тях. Каквито и предизвикателства да стоят пред вас, можете да се справите.

СТРЕЛЕЦ - Неяснотите около работен проект или друга задача изискват повече време, за да ги отстраните, но няма да ви затруднят. Ще работите по тях, за да бъдат спазени срокове.

КОЗИРОГ - Ако в нещо изпитвате затруднения, не се колебайте да потърсите съвет или подкрепа. Изяснете си какво точно ви е необходимо и работете, с общи усилия ще се справите.

ВОДОЛЕЙ - С практични действия и без излишна суетност ще работите по задачите си днес. В случаите, когато се колебаете по кой път да тръгнете, се допитвайте до интуицията си.

РИБИ - Мобилизирайте се, за се преодолеете умората и емоциите, предстои ви работа, която е само ваша. Не допускайте отегчението ви да омаловажите въпроси, чието решение е неотложно.

ВАШИТЕ ХОРОСКОП ЗА 2014 Г. - ГОДИНАТА НА ЗЕЛЕНИЯ ДЪРВЕН КОН
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 19 ЯНУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди