изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 22:03 EEST
ДЕТЕЛИНА НИКОЛОВА ОТКРИ СПОРТНИ ЗАЛИ ПО БОКС И ВДИГАНЕ НА ТЕЖЕСТИ    
СпортКметът на Добрич Детелина Николова откри двете нови спортни зали в спортното училище в Добрич "Георги Стойков Раковски".

На тържеството присъстваха зам.кметът по финансите Иван Колев и председателят на спортната комисия Младен Матеев. Градоначалникът преряза лентата заедно с директорката на учебното заведение Стефка Караянева, а със зам.директорът Николай Дяков плиснаха менче вода. 

Новите тренировъчни зали се намират в самото училище и са предназначени за спортистите на Добрич, които се занимават с бокс и вдигане на тежести. И двете съоръжения са изцяло ремонтирани с подновена специална подова настилка за видовете спорт, с нови съблекални, треньорски кабини и санитарни помещения. В залите по бокс и вдигане на тежести ежедневно тренират над 150 ученици от училище "Г. С. Раковски" и спортните клубове. Новите зали за спорт са в резултат на вложени средства в размер на 230 000 лева, осигурени от община Добрич. С тези ремонти инвестициите в Спортното училище възлизат на 700 000 лева. Миналата година кметството извърши мащабни ремонтни дейности, които промениха изцяло визията и условията за спорт и учение в профилираното училище.
По време на откриването възпитаници на школото демонстрираха своите завидни умения по бокс и вдигане на тежести.
Кметът на Добрич пожела на спортистите да са здрави и достойни последователи на традициите на Спортното училище на Добрич, както и да прославят града не само в страната, но и по света.
В школото се надяват с новите спортни зали да се увеличи интереса към двата спорта и да се множат успехите на възпитаниците им.

 


Сходни връзки

ДЕТЕЛИНА НИКОЛОВА ОТКРИ СПОРТНИ ЗАЛИ ПО БОКС И ВДИГАНЕ НА ТЕЖЕСТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди