изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2020-08-07 @ 07:46 EEST
СЪКРАЩАВАТ 4 НЕЗАЕТИ БРОЙКИ В ЩАТА НА ОБЩИНА ДОБРИЧ    
НовиниПредложение за съкращаване числеността на общинската администрация в Добрич ще бъде внесено на предстоящото заседание на Общинския съвет на 25 януари.

Предвижда се тя да бъде намалена с четири щатни бройки и от 192 щатни бройки да стане 188 щатни бройки.
От кметството предлагат да отпаднат три щатни бройки от сектор „Инспекторат”, които и сега са незаети. Мотивът е, че с приетата наредба за организацията и дейността на звената „Общинска полиция” се предвижда те да изпълняват задачи, свързани с опазване на обществения ред, охраната на обекти, безопасността на движението, както и да подпомагат осъществяването на контролната и административната дейност на органите на местното самоуправление. Тъй като тази дейност до голяма степен се препокрива с дейността на сектор „Инспекторат” се предвижда той да отпадне. Една щатна бройка ще се съкрати от звената за вътрешен одит в общината. Според последни законови промени, минималната численост трябва да е от двама вътрешни одитори, включително ръководителя на вътрешния одит. Затова от кметството считат, че това ще е достатъчен състав. Затова предвиждат третата, също незаета щатна бройка, да се съкрати.
 


Сходни връзки

СЪКРАЩАВАТ 4 НЕЗАЕТИ БРОЙКИ В ЩАТА НА ОБЩИНА ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2020 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди