изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 00:54 EEST
Бойко Борисов разговаря половин час с Емил Василев    
ПолитикаДвамата обсъждали "партията на мръсниците". Премиерът Бойко Борисов е поискал да се запознае с независимия депутат и член на РЗС Емил Василев, който по-рано днес заля с чаша вода бившия си съпартиец Тодор Великов. Двамата са разговаряли половин час на четири очи за "партията на мръсниците" по думите на депутата.



По време на разговорите Борисов е заявил, че не насърчава купуването на депутати и не иска подкрепата на напусналите, защото "който е предал веднъж, ще предаде и втори път". Според Василев с тази покупко-продажба се занимават депутати от ГЕРБ - бивши ченгета и бивши комунисти, но без да посочи имена.

Емил Василев вече 41 часа продължава гладната си стачка и се закани, че докато всички стари ченгета не напуснат ДАНС, няма да я прекрати.

По кулоарна информация писмото, което Тодор Великов прочете от трибуната на парламента, е било адресирано до самия Емил Василев. От писмото се разбира, че Янев предлагал 100 000 лв. на депутат за финансиране на кампанията, от които половината под формата на личен заем, който да бъде върнат по-късно.

Братска приятелска държава подслушвала Бойко Борисов, съобщи още Василев, като обеща нови, още по-страхотни новини. http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Бойко Борисов разговаря половин час с Емил Василев | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди