изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 17:14 EEST
Двама депутати замразиха членството си в РЗС и подкрепиха кабинета    
Политика Независимите депутати Димитър Колев и Дарин Матов замразяват членството си в РЗС. Това съобщиха самите те, след като гласуваха "за" вота на доверие към правителството. На въпрос дали са предупредили лидера си Яне Янев за днешното си решение в подкрепа на правителството, те отговориха, че са му съобщили, че ще гласуват по съвест, предаде БГНЕС. Запитани защо точно днес замразяват членството си в РЗС, те отговориха, че чашата е преляла в прекия и преносния смисъл на думата, визирайки лисната чаша от Емил Васил към колегата им Тодор Великов.


Димитър Колев каза, че за него ГЕРБ е 99,9% Бойко Борисов и на въпрос дали след като е гласувал "за" днес одобрява цялостната политика на правителството, той отговори, че ако не е този кабинет, алтернативата е БСП и ДПС.

"От конструктивна опозиция постепенно започнахме да се превръщаме в много яростна опозиция и накрая, достигнахме дотам да се занимаваме само с компромати и наши колеги да се бият с депутати от ГЕРБ", продължи коментара си народният представител Димитър Колев.
Замразяваме членството си в партията и ще искаме среща с лидера Яне Янев, ще говорим с колегите и ще видим оттук нататък как ще я караме, допълни той.

На настоятелния и логичен въпрос към двамата народни представители защо точно днес са взели тези решения Дарин Матов каза на свой ред, че замразява членството си в РЗС, защото не иска да го свързват постоянно със скандали, особено както се е получило в днешния ден, когато е преляла чашата.
"Нито някой нещо ни е предлагал, нито ни е било въздействано и лично аз, мисля и колегата Матов, сме готови да се подложим на детектор на лъжата, дали в България или в друга държава на ЕС - изберете вие", изповяда пред медиите Димитър Колев в отговор на въпрос дали са им предлагани пари.

Оттук нататък и двамата ще гласуват по съвест в Народното събрание. http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Двама депутати замразиха членството си в РЗС и подкрепиха кабинета | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди