изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 11:55 EEST
Девойка 20 дни в плен на глад, бой и секс с клиенти    
Новини

Две "приятелки" са карали 23-годишно момиче от Гоце Делчев да проституира. Величка С. е била държана 20 дни под ключ от девойките и младеж в апартамент в нова кооперация на ул. "Скопие" в Пловдив. Във вторник майката на момичето позвънила на тел. 112 и дала адреса на квартирата, където била дъщеря й, съобщиха от полицията.



През декември Величка се запознала в Гоце Делчев с 22-годишната Теодора и Анна (20 г.), и двете от Чирпан. С тях бил и приятелят им Тихомир от Първомай. Теодора поканила Величка в Чирпан на гости. На 26 декември всички тръгнали за Пловдив. Обещали на Величка работа в магазин, който Тихомир щял да открива. В квартирата обаче взели джиесема на Величка и я заключили. "Изхарчи ни доста пари по гостуването, време е да си ги изработиш", казали й те. Няколко пъти я карали до клиенти с таксита.

"Преди дни съседи разказаха, че чули едното от момичетата да вика: "Не ме удряй по главата", обясни живеещата на етажа Фани Калчева. Пред разследващите Величка потвърдила, че няколко пъти е била бита. 3 дни я държали гладна заради опит за бягство.

На 17 януари тя докопала джиесем и позвънила на майка си, която алармирала полицията.

"Отворете, аз съм съседът от 3-ия етаж, долу всичко ми е наводнено. Нека погледна тръбите", помолил заключилите се момичета служител на БОП във вторник вечерта. Те се подлъгали и отворили. Тогава антимафиотът и двама полицаи арестували Теодора и Анна. Открили 2 пликчета с амфетамин на прах. Тихомир се издирва.

На тримата е повдигнато обвинение за склоняване към проституция и отвличане. Днес се внася в съда искане за постоянния им арест.

http://www.24chasa.bg

 


Сходни връзки

Девойка 20 дни в плен на глад, бой и секс с клиенти | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди