изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2020-09-29 @ 07:33 EEST
ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО ОБЯВИ ЦЕЛИТЕ СИ ЗА 2011 ГОДИНА    
ОбществоВ сайта на община Генерал Тошево бяха обявени целите, които общинската администрация си поставя за 2011 година. Става ясно, че ще продължи подобряването на инфраструктурата, привличането на инвеститори, развитието на образованието, подобряването качеството на живот на хората и т.н.


Ще се цели, например, разширяване на сметосъбирането и светоизвозването в съответствие с Програмата за управление на отпадъците в 20 населени места, благоустрояване на парковете, нови обекти за озеленяване и застрояване и т.н. Заложено е завършването на обект "Развитие на индустриални зони - фаза 2, рехабилитация на прилежаща и вътрешна инфраструктура", рехабилитация на пътя между селата Красен и Росен, изграждане на подход към Филиповата кръчма и др.  Сред целите е предвидено разработването на концепция за Стратегия за привличане на чуждестранни инвеститори, разработване на проекти за осигуряване на заетост - разширяване на формите за квалификация и преквалификация, както и кандидатстване по проекти от ОП и НП за развитие на селските райони. В контекста на подобряване качеството на живот на хората е заложено веднъж месечно съвместно с БЧК да се провеждат консултации по семейно планиране и здравни беседи за бременни, а съвместно с личните лекари - консултации по детско здравеопазване. Ще се изгради и кабинет за семейно планиране. В областта на образованието, редом с останалите цели, е предвидено създаване на условия към някоя от детските градини за почасово гледане на деца от 1 до 6 години, срещу съответната такса.
 


Сходни връзки

ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО ОБЯВИ ЦЕЛИТЕ СИ ЗА 2011 ГОДИНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2020 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди