изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:29 EEST
ХОРОСКОП ЗА 22 ЯНУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 22 ЯНУАРИ

ОВЕН - Един чудесен ден за забавления. Слушайте себе си и правете, онова което ви е на сърце. Не прекалявайте с похапването, а с разходките.
ТЕЛЕЦ - Днес ще сте малко лениви и няма да ви е до работа, но няма как. Не прекалявайте с претенциите към любимите хора, и без друго не им е лесно. Погледнете на нещата от смешната страна.
БЛИЗНАЦИ - Днес ще се чувствате далеч по-добре от вчера. Ще ви се иска да ви забелязват и да оценят остроумието ви и разбира се ще има кой да го направи. Само не се изхвърляйте твърде много.
РАК - Един ден, в който трябва да гледате практично на нещата. Въпреки че ще ви се иска да сте малко по-щури, авантюризмът ви напира "отвътре". Можете да си позволите да бъдете себе си.
ЛЪВ - Бъдете по-практични с парите, това ще ви спести множество проблеми. Ще имате желание да купите подарък на всеки, който ви харесва, но не се изхвърляйте прекалено.
ДЕВА - Малко разсеяни ще сте през днешния ден, нещо нехарактерно за вас. Има много неща, които трябва да бъдат свършени, но точно днес ви се иска да избягате от всички ангажименти.
ВЕЗНИ - Ден за реализация на плановете и за сбъдване на мечтите. Приятели от чужбина ще ви помогнат по неочакван начин. Ще се чувствате чудесно и това ще ви кара да гледате оптимистично на света.
СКОРПИОН - Много силно ще ви вълнуват взаимоотношенията, особено с противоположния пол. Желанието да постигнете взаимно разбиране ще допринесе много за хармонията във връзката ви.
СТРЕЛЕЦ - Мърморенето няма да ви помогне, по-добре запрятайте ръкави и се залавяйте на работа (ако няма кого да организирате да свърши всичко вместо вас).
КОЗИРОГ - Насочили сте енергията си към усъвършенстване на нещата, които правите ежедневно. Само че това ви прави доста критични и прекалено вторачени в детайлите.
ВОДОЛЕЙ - Склонни сте да преувеличавате значението на някои неща и да омаловажавате значението на други. Днес трябва да сте готови да се занимавате с досадни работи.
РИБИ - Денят ще ви предложи много романтични възможности. До голяма степен зависите от настроението на човека до вас. Склонни сте да рискувате и нищо чудно да спечелите, макар и скромна награда.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 22 ЯНУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди