изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 16:30 EEST
Янев: Не издържам, мафиотът Борисов ме тормози    
Политикаnews title Аз като лидер на РЗС се чувствам изключително зле. Никога не съм признавал какво ми се е случвало, откакто РЗС се раздели с ГЕРБ, но сега трябва да направя тази изповед, заяви днес пред журналисти Яне Янев. "Не се издържа - такъв натиск, такава репресия срещу всички мои близки хора, такова разкарване в полицейски участъци, в следствие, в прокуратора, мисля, че срещу най-големите престъпници в държавата не се е осъществявало", каза депутатът, който от месеци води открита битка срещу ГЕРБ и лично срещу премиера Бойко Борисов, цитира го БГНЕС.

"Не стига, че денонощно ме тормозят, не стига, че слушат телефона ми, че ме следят "външно", ами тормозят и най-близките ми хора - брат ми, майка ми, приятелката ми, нейните родители - денонощно. Това наистина е нечовешко и зверско отношение, не може повече така", каза още Янев.

Според него е станало ясно, че за голяма част от медиите от РЗС са врагове на властта, защото правят флашки, "фабрикуват" записи, хвърлят компромати.
"Не сме в състояние повече при тези условия да продължим да работим. Стигнахме до извода, че ако не срещнем разбирането на гражданското общество, е безсмислено това, което правим", каза още лидерът на РЗС.
По думите му  дали ще се занимава с политика или ще излезе огорчен от нея,  засяга лично него.

"Но аз твърдя с цялата си отговорност, че Бойко Борисов е престъпник, мафиот и е извършвал серия престъпления, че сега ползва властта, за да трупа незаконни богатства, това правят и най-близките му авери, които го държат на власт. Убеден съм, сигурен съм, че ако не ме разстрелят ще излезе цялата истина на бял свят. И ще се тръгне от годините, когато той като една от най-зловещите мутри на прехода е организирал страшни престъпления като тартор на групировка - така се държи и сега, когато упражнява изпълнителната власт", продължи Янев.

Според него премиерът няма друг изход освен да се държи като удавник за сламка за трите най-значими поста в държавата.
"Знае, че ако излезе от властта тези, на които е причинил всички тези беди, няма да го оставят. За голяма част от моите твърдения имам неоспорими доказателства и искам да ви кажа, че това, което се случи от Нова година насам е един микрон от цялата истина", категоричен бе лидерът на РЗС.

Той твърди, че срещу него няма какво да бъде извадено, защото е чист. Но за да докаже, че управляващите крадат, показа документ, който, според него, доказва, че Искра Фидосова злоупотребява с власт - платежно нареждане, че тя е получила 150 000 лева от фирма "Титан АС".

"Ако няма последствия, от РЗС ще свикат Управителен съвет до две седмици и ще кажат какво възнамеряват да правят оттук нататък. Такъв терор над опозицията, над хора с друго мислене не е имало дори в най-репресивните и ретроградни години на Тодор Живков", заяви на финала на брифинга Яне Янев.

http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Янев: Не издържам, мафиотът Борисов ме тормози | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Янев: Не издържам, мафиотът Борисов ме тормози
Автор: Anonymous да 2011-01-22 @ 12:20 EET
Луд за връзване.Кога прокуратурата ще се самосезира,за да докаже лъжите му и да го съдят за това или да постановят принудителното му психо-лечение?
Янев: Не издържам, мафиотът Борисов ме тормози
Автор: Anonymous да 2011-01-22 @ 17:19 EET

Никога няма да се самосезира. Прокуратурата много добре знае какво става в Държавата.... Кой с коя бирена фабрика играе...

Прокуратурата по-добре да се самосезира, за случая при който млада жена с кола се опитва да препречи пътя на кортежа на Премиера и кортежът е принуден да я изблъска от пътя. Така поне ще разберем какво налага да се движат така, все едно на всеки завой ги чака терорист. Поне пеформално да бяха извикали женицата и да й бяха оправили колата. Тъй и тъй са се осрали. Ама не! Яне Янев е виновен!  А "Гошо"  е невинен...


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди