изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:06 EEST
КАЛИАКРА ВЗЕ РЕВАНШ ОТ ЛЕВСКИ В СОФИЯ    
СпортОтборът на Калиакра (Каварна) успя да постигне частичен реванш за домакинската си загуба срещу Левски Волей (София) при дебюта си в Суперлигата през октомври. Преди малко момчетата на Петър Дочев излязоха победители в драматичния петгеймов трилър срещу Сините, игран в столичната зала Сиконко. Калиакра победи Левски с 3:2 (25:20, 21:25, 25:23, 23:25, 15:12).

Мачът бе една постоянна гонитба в резултата между двата отбора и се характеризираше с обрати, по-типични за женския волейбол.  Гостите на два пъти повеждаха в срещата, но момчетата на Николай Желязков успяваха да изравнят, за да се стигне до тайбрека, донесъл в крайна сметка победата на каварненци след успешна блокада срещу Венцислав Рагин в последното разиграване.  Много силно в двубоя играха Цанко Цанков и разпределителят Любомир Агонцев за Калиакра и Георги Петров за Левски.
Това бе едва третата победа на каварненци от началото на сезона.  Отборът е на девето място с 10 точки от 12 мача.  Над него, на осмото място е Левски с 15 точки от 5 победи и 7 загуби, а под него, на десетото е Славия (София) с 8 точки.
Следващият кръг в Суперлигата е на 27, 28 и 29 януари, а преди това, на 25 януари, е мачът от 21-вия кръг УНСС (София) - ЦСКА (София).

bgvolleyball.com

 


Сходни връзки

КАЛИАКРА ВЗЕ РЕВАНШ ОТ ЛЕВСКИ В СОФИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди