изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 08:12 EEST
Блестящ Бербатов вкара хеттрик на Бирмингам /ВИДЕО/    
СпортБългарският нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов записа трети хеттрик за сезона, след като наниза три попадения за успеха на своя тим над Бирмингам Сити с 5:0 в мач от 23-ия кръг на Висшата лига, игран на стадион "Олд Трафорд". Берба дръпна и с три попадения на Карлос Тевес в голмайсторската листа в Англия, като българинът вече има 17 гола от началото на кампанията.

Срещата започна по отличен начин за него, след като той успя да открие резултата още във втората минута. Гигс центрира от корнер, О'Шей отклони топката, а българинът я засече почти на голлинията с глава за 1:0.

В 31-та минута след една открадната топка от страна на Берба, Рууни напредна и я върна по левия фланг към българина, който навлезе в наказателното поле и с добър удар направи 2:0.

Сър Алекс: Бербатов беше невероятен

В края на първата част, вездесъщият Берба намери отлично в коридор Рууни, който асистира на ветерана Гигс за 3:0. След подновяването на играта изглеждаше, че гостите съвсем са се предали и логично Юнайтед стигна до нови два гола.

Седем минути след почивката Бербатов оформи третия си хеттрик за сезона, след тези срещу Ливърпул и Блекбърн, а добра работа за третия му гол свършиха Рууни и Гигс. 15 минути преди края, Юнайтед заби и пети гол, дело на Луиш Нани, който отбеляза красиво попадение с фалцов удар.

Така Юнайтед продължава да води в класирането с 48 точки, на 2 пред втория Арсенал и на 3 пред третия Манчестър Сити, който играе по-късно днес с Астън Вила. "Червените дяволи" са непобедени в цели 27 мача, съобщи БГНЕС. corner.dir.bg

 


 


Сходни връзки

Блестящ Бербатов вкара хеттрик на Бирмингам /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди