изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 19:27 EEST
ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 24.01.2011    
ВреметоПрез следващото денонощие времето ще остане предимно облачно. През нощта и сутринта на места, главно в западната половина от страната, а утре през деня и в източните райони ще превалява сняг, предимно слаб. Ще има и временни разкъсвания на облачността над Западна България, главно в часовете около обяд. Ще духа слаб, в Дунавската ранина до умерен запад-северозападен вятър. Минимални температури - между минус 7 и минус 2°, в крайните южни райони до 0-1°. В София - около минус 5°. Максимални - между минус 2 и 3°. В София - около 0°.

Атмосферното налягане ще се доближи до средното за януари.  Над планините времето ще се задържи предимно облачно, по високите части - мъгливо. На места ще превалява слаб сняг. Ще духа умерен западен, по високото и силен югозападен вятър. Максимална температура на 1200 метра - около минус 3°, на 2000 метра - около минус 9°. Над Черноморието ще бъде облачно, вече и там температурите ще се понижат и на места ще превалява сняг. Ще духа предимно слаб север-северозападен вятър. Максимални температури на въздуха по крайбрежието - между 1 и 4°. Темперятурата на морската вода е около 7°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Дежурен синоптик: Анастасия Стойчева / http://weather.bg

Идва голям студ - до минус 17 градуса

 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 24.01.2011 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди