изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:04 EET
7 КАНДИДАТИ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕТО В ЗЕЛЕНИЯ ОБУЧИТЕЛЕН ЦЕНТЪР В ШАБЛА    
НовиниОтворени са внесените оферти от кандидатите да изпълнят обявената обществена поръчка „Доставка и монтаж на система за видеонаблюдение и IT - Система за „Зелен обучителнен център”


по проект „Изграждане на Зелен обучителен център”, финансиран по Норвежката програма за сътрудничество, съгласно договор KNRIN- 2008/115206, с водеща организация община Шабла. Това бе направено в петък, от комисия с председател Мариян Жечев, назначена със заповед на кмета на общината.
На първото заседание на комисията присъстваха седем от подалите оферти, а именно: „ТЕЛЕТЕК” ЕООД - София, „Кейбъл ТЕХ” ООД -  Варна, „АНДИ БГ” ООД - Пловдив, „Майнинг” ООД - Варна, „РАД ГРУПА КТ” ЕООД - София, ЕТ „2000 Константин Димитров” - Варна и  „Рейтекс инженеринг” ООД - Варна, представлявани от техните управители или от упълномощени лица.
В присъствието на всички членове на комисията и кандидатите, бяха отворени внесените предложения и проверена редовността на документите, изисквани от Закона за обществените поръчки.
Това беше публичната част от заседанието на комисията. Протокол  с решенията й ще бъде изпратен на всичките седем кандидати. Тя ще продължи  работата си до избор на изпълнител, информират от кметството в Шабла. НДТ


 


Сходни връзки

7 КАНДИДАТИ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕТО В ЗЕЛЕНИЯ ОБУЧИТЕЛЕН ЦЕНТЪР В ШАБЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди