изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 14:38 EEST
И ТАЗИ ГОДИНА ИНТЕГРИРАНО ОБУЧЕНИЕ ПО ВРЕМЕ НА КИНОФЕСТА В БАЛЧИК    
НовиниПрограмата за интегрирано аудио-визуално обучение Филмър Фордж е обособена като отделна секция на Международния фестивал за късометражно кино „В ДВОРЕЦА", Балчик, през 2006 г.

Филмър Фордж се провежда ежегодно в рамките на Фестивала. Ще се проведе и тази година по време на 9-ят Международен фестивал за късометражно кино „В ДВОРЕЦА”,който ще събере млади творци между 18 и 25 юни 2011 г., съобщават организаторите.
В седмицата на фестивала Балчик ще събере филмови творци от целия свят, за да представи най-новите и вдъхновяващи кратки филми.
От основаването си Филмър Фордж е международна инициатива, насочена към млади и обещаващи кино професионалисти с опит в създаването на късометражни филми, като си поставя следните цели: да предостави възможност на участниците да усъвършенстват практическите си умения и почерпят полза от работата в екип, обмена на култури и практики съвместно с филми и кино творци от Европа и света. Филмър Фордж включва различни уъркшопи с филмови творци с професионален опит в различни области – режисьори, оператори, сценаристи, продуценти, монтажисти и др. Програмата се стреми към тяхната интеграция чрез лекционни курсове и практически упражнения.
Filmer Forge 2011 се провежда за шести път в рамките на Фестивала и включва 5 паралелни програми: 4 специализирани затворени уъркшопи и 1 цикъл от отворени лекции и майсторски класове. Четирите специализирани уъркшопи имат изключително практическа насоченост и са предназначени за малки групи професионални участници.
Цикълът отворени лекции и майсторски класове Move It ще има по-широк кръг селектирани участници, които ще се включат в практическите курсове на различни преподаватели.
 


Сходни връзки

И ТАЗИ ГОДИНА ИНТЕГРИРАНО ОБУЧЕНИЕ ПО ВРЕМЕ НА КИНОФЕСТА В БАЛЧИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди