изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:58 EET
Упреци към МВР след кървавата драма в Кърджали    
НовиниБлизките на убитите в Кърджали Невджин и Енис Шефкет поискаха вътрешния министър Цветан Цветанов да се извини официално за свои думи относно кървавата трагедия. Повод за изявлението на роднините станали думите на министър Цветанов, че една от причините 17-годишният Джунеит да убие майка си и брат си е, че последните три години не е получавал подаръци от нея. Това заявил самият той пред разследващите. Оплакал се още, че семейството похарчило парите, заделени за неговото следване в Кеймбридж.

Вчера на брифинг в МВР Цветан Цветанов заяви, че задържаното момче единствено от всичките си приятели не било получило подарък за Нова година от майка си.

"Въз основна на какво министър Цветанов прави това изказване?", попита днес братът на убитата Невджин - Екрем Мустафа, цитиран от кърджалийския вестник "Нов живот".

Близките поискаха и подробна информация за състоянието на непълнолетния Джуни, както и затова какво го е подтикнало да извърши жестокото престъпление. Вуйчото поиска от разследващите органи да установят и съобщят къде е бил той във вечерта на трагедията, къде са резултатите от кръвните проби, намерен ли е ножът и кога близките ще могат да се видят със задържаното момче, съобщи БТА.

Роднините се съмняват, че ученикът е действителният извършител и "нека, ако наистина извършителят е той - да каже какво го е подтикнало".

"Как може да изкарват сестра ми звяр? Това е невъзможно, разбирате ли? Невъзможно. Тя беше най-добрата майка", заяви през сълзи Екрем Мустафа.

Братовчедка на убитата Невджин пък каза, че големият син е получил за Нова година от майка си за подарък - марков парфюм "Армани".
По думите на вуйчото всички дрехи и обувки на обвиненото за двойното убийство момче са били маркови.
"Джуни никога и от нищо не е бил лишаван", бе категоричен Екрем Мустафа.

Вчера стана ясно, че миналата година бащата дори завел Джунеит във Великобритания на футболен мач.

До момента, допълниха още близките, никой от семейството не е разпитван и никой не е допуснат да види задържаното момче. Бащата Тамер е неадекватен, а за разигралата се трагедия никой не смее да съобщи и до днес на майката на 36-годишната Невджин, която е отгледала и двамата си внука.

"Майка ми е педагог. Тя е отгледала и нас, и Джуни. Как да й кажа на нея? Искам да знам къде е бил предишната вечер Джуни, какво го е подтикнало да го направи", каза още вуйчото. http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Упреци към МВР след кървавата драма в Кърджали | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Упреци към МВР след кървавата драма в Кърджали
Автор: Anonymous да 2011-01-25 @ 08:17 EET
Ами то защото е задоволено , затова прави двете убийства. И сега трябва да има виновен - и естественно ще е МВР.В БЪЛГАРИЯ всички разбират от работата на другия, и други са виновни!!!!!
Упреци към МВР след кървавата драма в Кърджали
Автор: Anonymous да 2011-01-25 @ 08:23 EET
Вий роднините много знаете сега, а къде бяхте преди да се случи тази трагедия? Полицията ли е виновна?

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди