изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:22 EEST
ХОРОСКОП ЗА 26 ЯНУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 26 ЯНУАРИ


ОВЕН - На работното място или в друга заетост ще приключите проект или задача, еднакво интересна за вас и хората от обкръжението ви. Застанете на принципни позиции, когато се очаква да бъдат взети важни.

ТЕЛЕЦ - Ще преминете през деня със самочувствие, въпреки кризата и духовната нищета. Във възможностите ви е да промените нещата, в които сте силни и да постигнете напредък не само за себе си, но и за света, в който живеете.

БЛИЗНАЦИ - Добро развитие на личен въпрос и пътуване, или подготовка при други от вас. Спортните занимания ще ви зареждат с добра енергия, както и разходките сред природата.

РАК - Като компенсация за напрежението ще подобрите доходите си, или получите доказателства за нечия любов, което ще ви стимулира за нови дръзновения.

ЛЪВ - Денят е подходящ за активни действия за изпълнение на всичко, което планирате и сте подготвени. Възможно е нечии проблем да ви постави в затруднение, но с общи усилия ще намерите решение.

ДЕВА - Макар и да се окаже, че сте провокирани от някого или нещо, не избързвайте с реакциите си. Покажете силното си присъствие, като заложите на здравия разум, любовта и доброто си сърце

ВЕЗНИ - Можете да промените нещата и хората, с които не сте съгласни и не ви харесват, като се отнесете към тях с добро. Така ще се радвате на добър прием, а също и в материален план делата ви ще потръгнат.

СКОРПИОН - Не се огъвайте пред трудностите, каквито са възможни днес на работното място и в административните ви дела, и не бързайте да се ядосвате. Денят е силен за активни и решителни действия, чрез които да покажете качествата, които притежавате.

СТРЕЛЕЦ - „Денят е силен за изяви и смели действия, за това по-малко се вълнувайте за работата си и не бъдете предубедени към никого, за да не сбъркате.

КОЗИРОГ С добра нагласа намерете общ език с хората около вас, за да подобрите атмосферата на работното място и ускорите реализацията на проект, в който срещате трудности през последните дни.

ВОДОЛЕЙ - Фактът, че разчитате преди всичко на себе си е стъпка напред, която ви носи предимства. Заслужавате най-доброто и е дошъл момента да го постигнете, както за кариерата , така и за всичко останало, което цените

РИБИ - Ако потиснете емоциите, ще се справите с изкушенията около себе си. С търпение и любов ще постигнете повече, отколкото с нерви и стрес. Изразявайте ясно мислите и намеренията си, особено, ако те включват и други хора, за да не останете неразбрани.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2014 Г. - ГОДИНАТА НА ЗЕЛЕНИЯ ДЪРВЕН КОН СТАНЕТЕ ПРИЯТЕЛ В "ДОБРУДЖАНЦИ"
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 26 ЯНУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди