изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 17:20 EEST
СДС обяви, че ще измести ГЕРБ и пак ще управлява    
Политика Ценности на властта все повече се измерват с количеството на СРС-тата, а не с реална битка срещу престъпността; с полицейски произволни акции, а не с гарантиране на гражданската сигурност и върховенството на закона. Това за нас е недопустимо, се казва в декларация на Национален Съвет на СДС, която бе представена пред журналисти от лидера на партията Мартин Димитров. Това управление има алтернатива и тя е СДС. СДС има една основна цел - да вдъхнови българите да се борят за повече свобода, се казва още в изявлението.

"Не приемаме всички спекулации, че трябва да има избор между Георги Първанов и Бойко Борисов. Днес изборът не е просто между различните форми на популизъм в лицето на Първанов и БСП, и Борисов, колкото и двете страни, заедно с техния медиен арсенал, да се опитват да ни убедят в това.
СДС отново ще управлява и ще печели избори, когато дойде подходящият момент", заяви още Димитров, цитиран от БГНЕС.

Непрекъснатите скандали, подслушванията, отказът от провеждане на реформи, липсата на навременна и категорична антикризисна политика са само част от причините, които отдалечават българските граждани от достойния живот в европейското семейство. Това са и причините, поради които СДС не даде своята подкрепа за вота на доверие, поискан от това правителство, аргументират се от синята партия.

"С последното гласуване показахме, че сме еднакво отдалечени от "Атака" и от БСП. Имаме своя собствена позиция. ГЕРБ може да работи с нас по принципни въпроси, но вече няма политики и реформи и поради това не се получава сътрудничество", коментира Димитров.

От СДС смятат още, че строежът на магистрали и дебатът около вот на доверие не могат и не дават отговор на важни въпроси: има ли неясни политически и икономически обвързаности на управляващите и системно нарушаване на закона и основни човешки права.

Ние искаме свободата сами да решаваме как да живеем, как да работим, как да успяваме. В името на тези цели ние ви обещаваме: да поведем битка за възстановяване на доверието в институциите, като превърнем Народното събрание в сцена на смислен и прозрачен политически дебат, а не цирк, в който се четат СРС-та, подправят се закони в полза на частни интереси, лобира се безогледно, приемат се закони без дебати и държавен бюджет без участието на министрите, се казва още в делкарацията на сините.

Вчера лидерът на ДСБ Иван Костов заяви, че прокуратурата максимално бързо трябва да даде отговор на въпроса дали Бойко Борисов е възпрепятствал митническа проверка срещу бирен бос. Съпредседателят на Синята коалиция обяви, че ще поиска среща по този повод с главния прокурор.
Днес от пресцентъра на ДСБ съобщиха, че тя се е състояла. Костов е настоял още магистратите да кажат има ли нарушения на закона при събирането, обработването, съхраняването и изпращането на резултатите от СРС до прокурора-заявител. http://dnes.dir.bg/

 


Сходни връзки

СДС обяви, че ще измести ГЕРБ и пак ще управлява | 5 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
СДС обяви, че ще измести ГЕРБ и пак ще управлява
Автор: Anonymous да 2011-01-26 @ 08:58 EET
още един нененормалник.
СДС обяви, че ще измести ГЕРБ и пак ще управлява
Автор: Anonymous да 2011-01-26 @ 09:35 EET
Завиждам им на сините. Допряха се до ГЕРБ и получиха заместник-министерски кресла във всяко министерство. ИЗГОДА.... Усетиха, че ГЕРБ им взема от избирателите и партията им е на изчезване, хоп ... "ние сме против политиката на управляващите". Нека да си изтеглят кадрите от министерствата. Сега разправят глупости в медиите - щели да управляват. С такива интересчийски на дребно похвати, голяма политика няма да направят и нека се видят, че в областните центрове нямат съмишленици. До кога? Така няма да има дясна визия за управление. А и много им се иска цялата власт. Здрави да са поне 20 години, за да си дочакат властта, която желаят.
СДС обяви, че ще измести ГЕРБ и пак ще управлява
Автор: Anonymous да 2011-01-26 @ 10:24 EET

С Румен Чамурлийски в Добрич големи успехи ги очакват.

СДС обяви, че ще измести ГЕРБ и пак ще управлява
Автор: Anonymous да 2011-01-27 @ 22:18 EET

Прости им господи, те не знаят какво говорят!

СДС обяви, че ще измести ГЕРБ и пак ще управлява
Автор: Anonymous да 2011-01-27 @ 22:32 EET
седесар съм,но никога за сдс-бандитска партия.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди