изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:31 EEST
Запис на разговор за кадруване в митницата на аерогара София оповестиха от редакцията на вестник „Галерия”    
Новини София. Запис на разговор за кадруване в митницата на аерогара София оповестиха от редакцията на вестник „Галерия”, предаде репортер на Агенция „Фокус” . Става дума за три разговора, от съдържанието на които излиза, че премиерът Бойко Борисов се обажда на директора на Агенция „Митници” Ваньо Танов, за да поиска да бъде възстановен на работа на предишното му място „едно момче, къде рита топката с мене бе, там от Аерогарата”.


Борисов е пратил единния му граждански номер с есемес на Ваньо Танов. От разговора става ясно, че Танов решава, че това е телефонен номер и се опитва да го избере. Борисов му обяснява, че това е ЕГН и добавя: „И там на Манченко брат му, некъв Манченко бил, но той понеже идва да рита с мене по обед, го преместил на друго място”. Ваньо Танов се обажда на директора на службата Павел Манченко, който да възстанови на работа служителя. Манченко обещава това и Ваньо Танов се обажда на Бойко Борисов да потвърди, че това ще стане в понеделник.
Веселина ЙОРДАНОВА

http://www.focus-news.net

В „Галерия” пусна още три скандални записа на Ваньо Танов

Стенограмите на нови три разговора на шефа на митниците Ваньо Танов оповести днес в. "Галерия". Два от разговорите са с премиера Бойко Борисов, а един от тях е с директора на митницата на Летище София Павел Манченко. Записите на разговорите този път не са предадени лично на Явор Дачков, а са получени на флашка в пощенската кутия на вестника още в петък.

"Тези разговори са водени късно вечер. Бойко Борисов обяснява на Танов, че има едно момче, с което той рита топка и то е работило на аерогарата, но тъй като е бил преместен, Борисов моли Танов той да бъде върнат на работа обратно.

Следва обаждане от Танов до шефа на митницата на летището Павел Манченко. Последният разговор е с благодарностите на Борисов за свършената работа.

Скандалът с подслушването на Ваньо Танов избухна в началото на януари. Тогава от вестник „Галерия" разпространиха стенограми на разговори между финансовия министър Симеон Дянков и неговия заместник Владислав Горанов. „Целият проблем е заради две-три фирми, които аз натискам", заявява по телефона Танов на своя ръководител Симеон Дянков. От записите ставаше ясно още, че шефът на Агенция „Митници" е бил готов да напусне поста си и да „каже нещата от А до Я с истинските им имена". Дни след това от РЗС пуснаха и записи на разговори на Танов с Искра Фидосова и Менда Стоянова.

Няколко дни след това екипът на вестник „Галерия" пусна три нови скандални разговора - два между премиера Бойко Борисов и шефа на митниците Ваньо Танов и един между Танов и бившия му заместника Антоний Странджев. От тях става ясно, че премиерът нарежда на Ваньо Танов да изтегли митничари от фабриката за бира „Леденика" в Мездра, собственост на Михаил Михов, която произвеждала нелегално бира след отнемането на лиценза й. Танов свежда заповедта на заместника си Антоний Странджев, а след това се отчита на премиера Борисов. Ваньо Танов цитира и думи на Михов, че той си е плащал на всички власти и сега не разбира защо го спират.

На 15 януари вестник „Галерия" публикува в извънреден брой и четвърта стенограма на разговор между Ваньо Танов и Симеон Дянков. Автентичността на разговора не е потвърдена и за него засега няма и разпространен запис.

Част от записите на разговори между високопоставени държавници, изнесени в медиите, не са оригинални и върху тях е извършена допълнителна манипулация. Това сочи изготвената от Националния институт по криминалистика и криминология експертиза на аудиозаписи, представени от вестник „Галерия".

http://dariknews.bg

Обновено в 11.37 ч.

 


Сходни връзки

Запис на разговор за кадруване в митницата на аерогара София оповестиха от редакцията на вестник „Галерия” | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Запис на разговор за кадруване в митницата на аерогара София оповестиха от редакцията на вестник „Галерия”
Автор: Anonymous да 2011-01-26 @ 12:27 EET

Вече стана пределно ясно с какво се е занимавал Ал.Петров,докато е бил в ДАНС и чии интереси обслужва.

Запис на разговор за кадруване в митницата на аерогара София оповестиха от редакцията на вестник „Галерия”
Автор: Anonymous да 2011-01-26 @ 15:05 EET
А още по ясно с какво се занимава сега
Бойко Борисов и сие.

Запис на разговор за кадруване в митницата на аерогара София оповестиха от редакцията на вестник „Галерия”
Автор: Anonymous да 2011-01-28 @ 00:12 EET
Обувайте ботушите че калта стана многооооооооо!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди