изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:19 EET
ПЕШЕХОДКА ПРЕМАЗАНА В ТУХЛЕНА СТЕНА НА ОУ "ОТЕЦ ПАИСИЙ"    
Ред и сигурност   51-годишната Яна Николаева Матева от Добрич бе премазана от лек автомобил в тухлена ограда на двора на ОУ "Отец Паисий" в Добрич. Тежкият инцидент стана вчера около 11.45 часа на кръстовището на улиците "Отец Паисий" и "Генерал Скобелев". На еднопосочната улица "Форд", управляван от жена, тръгнал да изпреварва "Ситроен". Водачката обаче не видяла, че колата пред нея дава мигач за завиване на ляво - по ул. "Ген Скобелев", и я блъснала.

От удара изпреварваната кола се качила на тротоара. Там вървели две жени, хванати под ръка. Едната видяла връхлитащата кола и успяла да избяга. Яна Матева обаче се подхлъзнала и била пометена от "Ситроен"-а, който я премазал от кръста на долу в оградата на училището.

Пострадалата е настанена в ОАИЛ на Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич, с опасност за живота. Тя е със счупен таз и вътрешни кръвоизливи. НДТ

 

 


Сходни връзки

ПЕШЕХОДКА ПРЕМАЗАНА В ТУХЛЕНА СТЕНА НА ОУ "ОТЕЦ ПАИСИЙ" | 10 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ПЕШЕХОДКА ПРЕМАЗАНА В ТУХЛЕНА СТЕНА НА ОУ "ОТЕЦ ПАИСИЙ"
Автор: Anonymous да 2011-01-26 @ 18:55 EET
Не се учудвам.Маркировка няма и тя улицата добре е еднопосочна ама две платна ли са едно ли е не се знае?!?!Макар че и двамата шофиори са спали зад волана...
ПЕШЕХОДКА ПРЕМАЗАНА В ТУХЛЕНА СТЕНА НА ОУ "ОТЕЦ ПАИСИЙ"
Автор: Anonymous да 2011-01-26 @ 20:03 EET
Глупости  на таркалета,просто на пътя има идиоти !!!!
ПЕШЕХОДКА ПРЕМАЗАНА В ТУХЛЕНА СТЕНА НА ОУ "ОТЕЦ ПАИСИЙ"
Автор: Anonymous да 2011-01-26 @ 20:15 EET
tova qvno e rezultat ot sinqta zona ,ako be6e dvuposo4na tova ne bi se slu4ilo i to to4no na krustovi6teto


ПЕШЕХОДКА ПРЕМАЗАНА В ТУХЛЕНА СТЕНА НА ОУ "ОТЕЦ ПАИСИЙ"
Автор: Anonymous да 2011-01-26 @ 22:01 EET
1.Не трябва да се дават на случайни пачи книжки ,мърши заспали нямат работа зад волана ,2.Макар и еднопосочна на кръстовище не се изпреварва ,ако някой въобще чете правилник ,3.ЗА да се оправим трябва да има сериозни наказания за тъпи шофьори и да не им се дава възможност да пипнат кола ,к'во майната си търсят на тротоара ,който е за пешеходци и пътя малък ли е?И още нещо и аз съм жена шофьор дай боже никога да не си изгубя ума, като тази мърша да изпреварвам неправилно!
ПЕШЕХОДКА ПРЕМАЗАНА В ТУХЛЕНА СТЕНА НА ОУ "ОТЕЦ ПАИСИЙ"
Автор: Anonymous да 2011-01-27 @ 00:39 EET

Цял ден бродя из града, къде с кола, къде пеша... Забелязвам нещо много лошо - участниците в пътното движение въобще не се съобразяват с усложнената зимна пътна обстановка. Да ме извиняват дамите, ама като нямаш опит да движиш в леда, вземи тръгни пеш.

Едва ли има някакво значение, че точно женица е направила меллето.  Вероятно и на нея й е много криво. Никой не обича да гледа карантии по пътя. Затуй, някак си по-отстъпчиви нека бъдем. И това се отнася за пешеходките-жени. Не може на леда да се хвърляш пред колоната автомобили, само защото имаш някакво предимство на пешеходна пътека... А днес поне десет случая виждам такива. Въпрос на време е при такова поведение на пешеходците, да има следващ тежко пострадал.

Дано бедната нещастница оцелее... Не стига че тротоарите са обледени и неравни, ами глупави шофьори мачкат пешеходците. Все едно сме във война...  

ПЕШЕХОДКА ПРЕМАЗАНА В ТУХЛЕНА СТЕНА НА ОУ "ОТЕЦ ПАИСИЙ"
Автор: Anonymous да 2011-01-27 @ 06:22 EET

Дано оцелее жената!Вече няма сигурност и   по тротоарите!

ПЕШЕХОДКА ПРЕМАЗАНА В ТУХЛЕНА СТЕНА НА ОУ "ОТЕЦ ПАИСИЙ"
Автор: Anonymous да 2011-01-27 @ 09:07 EET
ТРОТОАРИТЕ СА В УЖАСНО СЪСТОЯНИЕ!!! Родители от СОУ"Д.Талев"пуснахме жалба до Общината за отвратителното състояние на тротоара от бул."Добруджа" към училището,уви мерки не са взети! В този участък родители и деца вървят ДИРЕКТНО ПО ПЪТНОТО ПЛАТНО, представете си какво може да се случи като шофьорите редовно карат там силно и свиркат на пешеходците,движещи се по пътното платно,а те няма къде да вървят,защото осевн всичко,живущите използват "подобието на тротоар" за паркиране на автомобилите си! Въпрос на време е да се случи нещо ужасно,все пак там вървят деца!!!!
ПЕШЕХОДКА ПРЕМАЗАНА В ТУХЛЕНА СТЕНА НА ОУ "ОТЕЦ ПАИСИЙ"
Автор: Anonymous да 2011-01-27 @ 10:48 EET
Проблема е в ниската ни култура на пътя тоест:.1.Дават се книжки на килограм.2.Неопитните шофьори в началото трабва да са с придружител.Поне 6 месеца.3.Някои гъзари карат мощни коли,120-150 конски сили които далеч надхвърлят възможностите им.4.Често шофьорите забравят,че пешеходната пътека е продължение на тротоара.5.Трябва да се знае,че мигачите не са за украса.При изпреварване задължително да се види дали вече предната кола не с включен мигач и се кани да извърши същата маневра.Понякога това е трудно защото някои коли са толкова мръсни,че нищо не се вижда.6.Пешеходците си пресичат където си поискат и както си поискат.За много от тях пешеходната пътека е там където са стъпали.7.Солени глоби за превишаване на скоростта плюс отнемане на книжки.Това е в общи линии.Дано жената се оправи.
ПЕШЕХОДКА ПРЕМАЗАНА В ТУХЛЕНА СТЕНА НА ОУ "ОТЕЦ ПАИСИЙ"
Автор: Anonymous да 2011-01-27 @ 15:59 EET
  51-годишната Яна Николаева Матева от Добрич е учителка в СОУ Любен Каравелов по Английски език и е много добра . ПОМОГНЕТЕ И С КРЪВ ИЛИ ФИНАНСОВО !!! Тя е  Б отрицателна която трудно се намира .  Моля ви помогнете .

КОЙТО ПРАВИ ДОБРО , ДОБРО НАМИРА . Направете и вие добро ,че да ви се върне добро .
БЛАГОДАРЯ ВИ .
ПЕШЕХОДКА ПРЕМАЗАНА В ТУХЛЕНА СТЕНА НА ОУ "ОТЕЦ ПАИСИЙ"
Автор: Anonymous да 2011-01-27 @ 17:44 EET
Ами съчувствам на "горката" госпожа , дето и било криво, че е направила "мелето", но колежката ми бере  душа в реанимацията и в кръвен център нямат необходимата кръв Б- резус. Така, че ако има малко съвест тая никаквица да се размърда и да осигури кръвта , която е отнела!!!!!!!!!!!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди