изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:43 EEST
ХОРОСКОП ЗА 27 ЯНУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 27 ЯНУАРИ


ОВЕН - Много хора се нуждаят от вас и с широкото си сърце ще успеете да ги насърчите към добри изяви. Денят е подходящ за само подготовка и разширяване на квалификацията.

ТЕЛЕЦ - Денят е подходящ за образование, разширяване на информираността и самоподготовка. Животът ви ще стане по-слънчев и приятен, ако привличате в обкръжението си добронамерени и усмихнати хора.

БЛИЗНАЦИ - Ако искате да спечелите нечия подкрепа – сега е момента. Погрижете се храната ви да е с повече плодове и млечни блюда, за да се усвои напълно и бъдете внимателни към здравето си.

РАК - Преразгледайте плановете си за деня и вземете навреме мерки срещу евентуални забавяния и неизпълнения на поети ангажименти, за да не се отразят на авторитета и работата ви.

ЛЪВ - Безспорно важни ще бъдат приятелите и семейството, но в стремежа ви да направите живота им по-спокоен и подреден, често ограничавате личната им свобода.

ДЕВА - Днес ще отделяте повече внимание на бизнеса и парите си, предвид натоварената ви служебна и делова програма, за сметка на себе си.

ВЕЗНИ - Ще получите помощ или съвет от приятел, покажете му и вие готовността си за подкрепа. Отворете сетивата си и любовта ще ви помогне да се ориентирате по-бързо и добре в търсенията си.

СКОРПИОН - Денят е подходящ да изразите своята категорична подкрепа към някого или да подновите партньорските си взаимоотношения, и заедно да започнете работа по нов проект.

СТРЕЛЕЦ - Здравословни неразположения - ваши или на близък човек ще ви направят по-активни в процеса на оздравяването, вземайки нещата в свои ръце. Избягвайте мазната и пикантна храна.

КОЗИРОГ - Без особени затруднения ще постигате желаните договорености, разбира се, ако сте еднакво загрижени за интересите и на другата страна, поставяйки ги наравно със своите.

ВОДОЛЕЙ - Семейството ще ви подкрепи, стига да оправдаете очакванията му към вас. Мислете позитивно и ще се справите с предизвикателствата, част от които са да не подлагате на съмнение ничии права и свободи.

РИБИ - Проявете отговорното си отношение не само към работата и ангажиментите ви към други хора и институции, но и към себе си. Нуждата от повече разнообразие в живота ви става все по-осезаема.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 27 ЯНУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди