изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:09 EEST
МЪЖ ЗАГИНА ДОКАТО ЗАМЕРВАЛ КАЧЕСТВОТО НА АСФАЛТА    
НовиниКато трудова злополука е определено пътно-транспортно произшествие, станало в края на ноември миналата година по пътя между Добрич и Генерал Тошево. Това заяви директорът на дирекция "Областна инспекция по труда" в Добрич инж. Младен Мартинов.


 Докато е замервал качеството на асфалта, 41-годишен служител на лаборатория, е блъснат от преминаващ лек автомобил. Установено е, че водачът шофира в нетрезво състояние - измерени са 2.8 промила алкохол, посочи още М. Мартинов. 
Още една трудова злополука с фатален край е станала през миналата година, припомни началникът на ДОИТ. Както НДТ писа, това се случи в село Тюленово. Механизатор почина след като бе затиснат от челен товарач.
В статистиката на трудовите злополуки влезе и инцидент, станал на 4 януари т.г. в сервиз в Добрич. По време на заваряване избухва резервоар за дизелово гориво, пострадали са трима души. Установено е, че не са спазени правилата за безопасност при заваряване, заяви директорът на ДОИТ.
 


Сходни връзки

МЪЖ ЗАГИНА ДОКАТО ЗАМЕРВАЛ КАЧЕСТВОТО НА АСФАЛТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди