изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:05 EEST
ХОРОСКОП ЗА 28 ЯНУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 28 ЯНУАРИ


ОВЕН - Работете по набелязаните си цели, като по никакъв начин не давате израз на вълненията, емоциите и чувствата си.

ТЕЛЕЦ - Денят е подходящ за инициативи и изяви от различен характер. Приятелска среща ще ви зареди с хубаво настроение, за това не си струва да губите енергията си по хора, незаслужаващи това.

БЛИЗНАЦИ - Начинанията ви ще са успешни и с поглед към бъдещето, но ако в програмата ви настъпят изменения, не се притеснявайте. По-късно ще си дадете сметка, че са били за добро.

РАК - На делова среща ще обсъждате бъдещи действия, в резултат на променените условия на работа и бизнес. Базирайки се на опита си и с прагматизъм в мисленето и делата, ще ви бъде по-лесно и удобно.

ЛЪВ - От хората сте, които не се оставят на случайността и днешните развития ще потвърдят това. Прогнозите ви са верни, имат пряко отношение към работата и са в пропорционална зависимост от постигнатото до тук.

ДЕВА - Срещите ще ви обогатят с нова информация в сферата, която ви интересува, а от вас ще има какво да се научи, стига другите да се възползват от шанса си.

ВЕЗНИ - С конкретни действия ще постигате намеренията си днес и съсредоточени върху целите си, ще печелите битки. Отнасяйки се добре към другите, ще се радвате на вниманието и уважението им.

СКОРПИОН - По-малко ще се притеснявате от неизвестността, която витае около част от делата ви, съсредоточавайки се върху конкретни действия, които не търпят отлагане.

СТРЕЛЕЦ - Съществуващото напрежение в отношенията ви с партньора може да бъде преодоляно по-скоро, стига да имате нагласа за това.

КОЗИРОГ - Покажете доброто си отношение към новостите в живота си, но не крийте въздържанието си от към емоции и бурни страсти. Наясно сте, че овладяното поведение за вас е за предпочитане

ВОДОЛЕЙ - Амбициозно и с желание ще се отнесете към задача, финансовите очаквания от която ви правят по - напористи в изпълнението й. Откритостта в поведението ви позволява постигането и на други ангажименти.

РИБИ - Под въздействие на нездрави емоции е възможно да си създадете проблеми, за това бъдете премерени и в никакъв случай не прибързвайте в решенията си.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2014 Г. - ГОДИНАТА НА ЗЕЛЕНИЯ ДЪРВЕН КОН
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 28 ЯНУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди