изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:27 EET
Пушенето възможно вече във всички заведения в Генерал Тошево    
Новини

От днес вече всички заведения в централната част на Генерал Тошево са със специални зали за пушачи. В началото на месеца новата наредба завари собствениците неподготвени и пушенето беше невъзможно за клиентите, но само за няколко седмици бяха направени нужните промени в статута на заведенията и бяха изградени залите за пушачи и непушачи.



Напомняме на гражданите , че в залите, в които се допуска тютюнопушене трябва да работи непрекъснато вентилация и да има специална светеща табела, която да показва това. Забранено е посещението на зоните за пушене от лица под 18 години, като същото важи и за единствената дискотека в града, която според новите правила може да е цялата за пушачи, но не бива да се допускат непълнолетни лица. За нередности при спазване на наредбата за ограничаване на тютюнопушенето има разкрита 24 часова телефонна линия към РИОКОЗ - Добрич. За сигнали за нарушения може да се обаждате на номер :0882611045.

ToshevoNews
 


Сходни връзки

Пушенето възможно вече във всички заведения в Генерал Тошево | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди