изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:16 EEST
Сензация! Ето го човека с флашката! ВИДЕО!    
Новини

Христо Бойчев – драматург и бивш кандидат-президент протестира срещу управлението на държавата



Драматурът Христо Бойчев е тайнственият чавек, който предоставяше флашките със записи от разговорите на премиера Бойко Борисов и неговите подчинени. Бойчев се разкри в предаването „Екип 5” на Иван Гарелов по БНТ. Драмата се разигра като по сценарий на човека, който навремето бе кандидат-президент с Иван Кулеков и стана известен с репликата „Шъ съ оправим!”.

Той се появи маскиран с каскет и флашка, като прошепна, че записите са истински и не са нагласени. Охраняваха го няколко здрави момчета, които се оглеждаха подозрително.

„Аз съм обикновен човек. Служител съм на ДАНС. Мога да предоставя доказателства, че записите са оригинални”, заяви маскираният.

Малко по-късно той се откри и за изненада на всички се оказа добре познатия ни Христо Бойчев. Той заяви, че са му предложили сума, колкото са цифрите в ЕГН-то му и офертата си я бивало. С няколко флашки и с няколко реда могат да се направят много неща за България, каза Бойчев и се извини на Ахмед Доган.

Драматургът извади диск с надпис „ДАНС-01. Бойко Борисов за…”

„Другите медии ги е страх. Затова избрах вас. Но ако и вие се притеснявате, не мога да направя нищо повече”, заяви Христо Бойчев.

МОЖЕТЕ ДА ГЛЕДАТЕ ВИДЕОТО ТУК

Христо Бойчев е най-популярен с пиесата си „Полковникът птица”. Тя е поставяна в цял свят, а през 1997-ма година печели и наградата на Британския съвет. Негови 40 пиеси продължават да се играят у нас и в чужбина.

По телевизията става популярен в тандем с Иван Кулеков. Двамата печелят над 57 хиляди гласа по време на президентските избори през 1996-та година. Бойчев е завършил машиностроене и дълго време работи като главен механик в завод. След това завършва ВИТИЗ и през 1989-та година е изрбан и за драматург на годината.

След 1997-ма година Христо Бойчев потъна в забрава, за разлика от партньора му Иван Кулеков, който остана в телевизията и все още работи в „Шоуто на Слави”. Слави Трифонов е един от най-ревностните критици на Бойко Борисов от известно време. http://www.razkritia.com


 

 


Сходни връзки

Сензация! Ето го човека с флашката! ВИДЕО! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди