изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:40 EEST
ХОРОСКОП ЗА 30 ЯНУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 30 ЯНУАРИ

ОВЕН - Опитайте се днес да не гледате на лицата, а в душите на хората, това ще ви даде ново разбиране за тях. Така ще се почувствате и свободни от формалности и суета.
ТЕЛЕЦ - Днес сте наистина късметлии. Ще се срещнете с интересни хора, някои ваши клиенти могат да ви станат приятели. Не се оправдавайте с работа, ако ви поканят на кафе, приемете.
БЛИЗНАЦИ - Дали не мислите само за секс тия дни? Това не е толкова лошо, стига да успявате да реализирате желанията си навреме. Очаквайте и финансови постъпления.
РАК - Днес може да ви мъчи ревност. Не правете излишни предположения, питайте направо, за да разберете това което ви интересува. Ако този подход даде резултати, използвайте го при всяка подобна ситуация.
ЛЪВ - Днес е добър ден да поставите нещата на мястото им - както в работата, така и в любовните отношения. Действайте смело и нещата ще се наредят по най-добрия начин.
ДЕВА - Труден за взаимоотношенията ден. Не успявате да покажете чувствата си от страх да не ви отхвърлят. Бъдете по-смели, не мислете много-много за последствията.
ВЕЗНИ - Желанията ви стават все по-силни и ще ви бъде трудно да ги контролирате. Не се съпротивлявайте, нека кръвта ви да закипи днес. Отдайте се на прекрасните емоции.
СКОРПИОН - Хубаво е да намерите време за един откровен разговор с гаджето, не го отлагайте. Поставете всички въпроси открито, не се самоизмъчвайте, нито пък бъдете подозрителни.
СТРЕЛЕЦ - Не обръщайте внимание на слуховете, които се носят по ваш адрес. Вечерта посветете цялото си свободно време на любимия човек и няма да съжалявате за нищо.
КОЗИРОГ - Днес ще надминете себе си! Ще бъдете много изобретателни в любовта. Ако бяхте такива по-често, нямаше да имате проблеми с хората, който обичате.
ВОДОЛЕЙ - Позволявате си да мислите предимно за любов, но имате и много работа, които трябва да изпълните. Вечерта може да се отдадете на фантазиите си.
РИБИ - Не се впускайте в романтични блянове. Вижте как най-добре и най-бързо ще можете да претворите плановете си в реалността. Късметът работи за вас, но и вие трябва да се потрудите.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 30 ЯНУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди