изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:07 EET
ХОРОСКОП ЗА 31 ЯНУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 31 ЯНУАРИ


ОВЕН - Ограничете действията си само в семейството, ако може да си го позволите, и не хабете енергията си навън. В къщи бъдете дружелюбни с близките ви и заедно ще отхвърлите повече работа.

ТЕЛЕЦ - Денят не е подходящ за начало на нови действия, както и за такива, които изискват повече енергия. Ще си спестите главоболия, ако се въздържате от оценки и коментари за други хора, вероятността от конфликти също присъства.

БЛИЗНАЦИ - Ще внесете повече спокойствие в атмосферата около себе си, като дадете простор на творческите си усещания, трансформирайки ги в нещо градивно и истинско. Развитията ще са благоприятни за семейството, децата и работата, която ви очаква в къщи.

РАК - Ще спестите енергия и нерви, ако запазите неутралитет в деликатна ситуация. След време това ще ви донесе предимство, за това бъдете далновидни.

ЛЪВ - Ще определите мястото си в една ситуация, от която ще излезете победители, стига да контролирате емоциите и появилите се у вас „нездрави” желания.

ДЕВА - Неуморни и днес, ще намерите време за всичко, което отлагахте до сега и ще го свършите, най-вече по дома и в грижите ви за семейството.

ВЕЗНИ - Предвид натовареността ви през последните дни, ще съберете мисли и насочите действията си върху конкретни задачи, с които да приключите месеца.

СКОРПИОН - Наред със задълженията по дома и семейството, ще отделите от времето си и за обогатяване на информираността ви, като съставна част от подготовката ви за предстоящите събития.

СТРЕЛЕЦ - В търсене на финансова изгода ще проявите активност с ясното съзнание, че случаят не е за изпускане. Амбицирани сте да дадете всичко от себе си, осигурявайки си по-добра печалба или известност.

КОЗИРОГ - Предстои ви обща работа, заради която трябва да загърбите емоциите си. Избягвайте физическите натоварвания и щадете здравето си.

ВОДОЛЕЙ - Бъдете подготвени за всякакви ситуации, най-вече в посока на конфликти и недоразумения. Въздържайте се от намеса и запазете неутралитет, като дипломатично отклоните темата.

РИБИ - Предвидено пътуване може да се осуети, но не го превръщайте в драма. Нетрадиционни занимания ще имат положително въздействие върху вас, както разходките и чистия въздух.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 31 ЯНУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.17 секунди