изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:22 EET
Яне Янев напуска огорчен политиката?    
Политика   След 10 дни криене от медии и съпартийци лидерът на РЗС Яне Янев обяви, че сериозно обмисля да напусне политиката. Той отрече това да става под натиск на Алексей Петров. Този безпрецедентен натиск не е човешки, каза през сълзи Яне Янев пред Нова телевизия. Той се оплака, че срещу него и семейството му има безпрецедентен натиск от управляващите.Яне Янев разказа, че преди дни пред къщата му в Сандански дебнела кола с 4-ма мъже облечени в черно. Те пресрещнали майка му и я предупредили, " да спре сина си, защото вече била загубила мъж и баща".

Освен това лидерът на РЗС изказа недоволство, за постоянното му разкарване в полицията заради откраднат му преди 11 години "Фолксваген Пасат". Полицаите искали дори да му вземат пръстови отпечатъци.  Аз съм викан повече от 15 пъти в полицията, прокуратурата и следствието за нищо, добави Янев.

В България има държавна мафия, обяви Янев. Според него това е така, защото се управлява с методите на СИК. Всичко, което става в България обезсмисля действията на опозицията, сподели Янев, но не обяви в прав текст, че напуска политиката. Той обаче отрече да направи това под натиск от Алексей Петров, който си бил харесал Атанас Семов за лидер на РЗС, тъй като Янев бил много агресивен. Лидерът на РЗС призна, че е много разочарован от някои свои съпартийци, които били под контрола на ДАНС. Той дори разказа че преди 2 дни 19-годишен сътрудник на РЗС е бил викан в агенцията и принуден да пише донос срещу своя лидер.
Според Янев, ако не е бил ареста на Алексей Петров, нямало с какво да се занимават Бойко Борисов и Цветан Цветанов. 60% от политическото говорене в страната е свързано с Алексей Петров, добави Янев, позовавайки се на изследване, изготвено от неговата партия. Аз ще посъветвам Петров да направи паметник на Борисов и Цветанов, защото те го изпраха, те го пуснаха през центрофугата на държавната машина, допълни той.

Относно откраднатата му кола Яне Янев заяви, че я дал на свой сътрудник, който забравил флашки със изобличаваща властите информация в нея. Янев обаче отказа да сподели какво е имало във флашките.

Лидерът на РЗС не пропусна да хвърли и поредната си "бомба" изобличаваща властимащите. Според него най-слабите граници на България са турската и сръбската, като контрабандата през тях контролирали съответно депутатите Иван Петров и Искра Фидосова.
Като най-голямата кражба на управляващите през последните месеци Янев посочи източването на Държавния резерв, където това ставало чрез няколко депутати от ДПС. Той припомни също, че Емел Етем и Дилян Пеевски са отсъствали от парламента, когато бе гласуван вот на доверие на правителството. http://dnes.dir.bg

Яне Янев: Мутренско-милиционерският режим ми открадна колата

Янев: Не издържам, мафиотът Борисов ме тормози

РЗС нанесе нов удар върху Искра Фидосова

Двама депутати замразиха членството си в РЗС и подкрепиха кабинета

РЗС пита Бойко Борисов кой е агент Буда

Янев заплаши да разкрие ”касиерите” на ББ и ЦЦ

 


Сходни връзки

Яне Янев напуска огорчен политиката? | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Яне Янев напуска огорчен политиката?
Автор: Anonymous да 2011-01-31 @ 10:52 EET

Не се предавай Яне!Кой ще им изкарва керливите ризи сега?Целта им е да те смачкат,но България е с тебе!

Яне Янев напуска огорчен политиката?
Автор: Anonymous да 2011-01-31 @ 19:26 EET
Още един луд като лудото Яне! Кой Ви излъга ,че ЦЯЛА България е с лудото Яне! Боже пази България от тия луди!
Яне Янев напуска огорчен политиката?
Автор: Anonymous да 2011-01-31 @ 20:34 EET

НЯМА ЛИ ГО ЯНЕ И ЕДНА БИРА ЛЕДЕНИКА НЯМА ДА МОЖЕ ДА ПИЕТЕ.........ОТ ТАЯ ДЕТО РАБОТИ ЗА БОЙКО ПОНОщИТЕ


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди