изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:28 EEST
Бориса: Ако партньорът ми не е моногамен, има крака - да ги използва по-бързо    
Новини Бориса Тютюнджиева е на 20 години и е една от най-красивите българки. Освен в България тя е много търсен модел и в Италия. След страхотната си фотосесия за King Tommy, тя отдели време и за едно интервю, в което да разкаже повече за себе си на читателите на изданието:



- С какво се занимаваш в момента?

- Наблягам на ученето, студентка втора година съм и даже в момента съм в сесия, и да си призная, никак не ми е лесно… ама трай бабо за хубост. Иначе подготвям много нови снимки, които скоро ще се появят наяв. Хората ще имат възможността да видят истинското ми „аз” в новите ми снимки, ще видят лудото в характера ми, защото определено то надделява. Щурото и веселото около мен, това което ме кара да живея (усмихва се). Ще продължавам да снимам, защото смятам, че мога да направя нещо наистина добро, намерих правилният екип за мен, изцяло от професионалисти, с които е удоволствие за мен да работя… Другото, с което се занимавам е любовта в живота ми… Тя ми е приоритетна определено… Обичам приятеля си и искам да го изкрещя на всички, които се дразнят, че сме заедно… Обичаме се… и никой не е в състояние да ни раздели… Дерзайте пакостници.

- Доставя ли ти удоволствие това?

- Определено ми доставя. Аз съм изключително темпераментен човек, ако нещо не ми харесва, ставам и заминавам без да обяснявам и задълбочавам… С доста силен характер съм и ми е трудно понякога. Инатът ми пречи, заради македонската ми жилка. Луда жена съм си, даже доста луда… правила съм какви ли не щуротии и никога не е скучно с мен. Винаги съм готова за лудости и вдигащите адреналина пакости. Правя единствено неща, които ми харесват и, в които виждам смисъл… не бих си пиляла времето в безсмислени неща или в неща, които не умея. Всеки си има дарба на тази земя – важното е да я откриеш…

- Кажи какво искаш да знаят хората за теб.

- Истината, красотата в живота ми, доброто около мен, нещата, които сгряват душата ми, прекрасните хора около мен и приказните неща, с които смятам да се занимавам в бъдеще.

- А какво не искаш да знаят?

- Не искам да знаят трудностите, преградите, които са ме спъвали, злобата и завистта, лошото в живота ми. Не искам да знаят натоварващите неща, прекалено сме натоварени от цялата ситуация в държавата ни, за да споделям и тези неща. Искам да са отрупани с добри, положителни емоции и във времето да се научим да се радваме на хората и да ги подкрепяме, за да не бягаме в чужбина.

- Какво очакваш от живота?

- От живота очаквам неочакваното! Аз съм човек, който живее за мига, не обичам да планирам живота си. Всичко на този свят е съдба, аз вярвам в нея, пък каквото е писано – нека се случва. Минала съм през изключително лоши моменти, но не съжалявам за тях, защото те са ме направили силна. Обичам да се чувствам силна и да знам, че мога да продължавам напред с гордо вдигната глава. Хората си мисля, че всичко около мен е розово и живея един лесен живот, безпроблемен и меркантилен, но определено са далеч от истината. Сесиите, които съм направила, тези които тепърва ми предстоят и успехите ми в чужбина с рекламната марка “Ducati” са осъществени с адски много усилия и воля. Нещата не са така, както изглеждат. Понякога много ме хваща яд, като чета какви ли не глупости и коментари за мен в интернет, яд ме е на злобата и завистта, но в крайна сметка всеки човек трябва да мине и през това. Очаквам от живота истинските емоции, истинските хора около мен, на които да се радвам и, на които да споделям всичко… Искам да се развивам професионално и тепърва смятам да наблегна доста на това. Не съм показала и малкото, на което съм способна и определено ще променя този факт.

- Би ли делила един мъж с шест жени?

- Хахахах (изпада в бурен смях) Да бе, по-скоро бих издрала очите на всяка, която ми го пипне. Никога не бих си делила мъжа с някой, а какво остава за в секса. Мъжът си е само мой, малко егоистично съм настроена на тази тема. Не бих могла да гледам как някоя друга се възползва от него. А и смятам, че ще му бъда напълно достатъчна (смее се). Сигурна съм, че когато има мен, едва ли ще иска вниманието му да бъде отделено дори за минута. При мен си важи максимата – моето си е мое, а за чуждото – то е забранено. Моногамна съм и държа на човека до мен също да е моногамен, в противен случай жената за косата, а той – има крака, така че по-добре да ги използва бързо.

- Какво му трябва на човек, за да е щастлив?

- Не му трябва много. Трябва му човек, който да сгрява душата му, който да го обича и подкрепя в трудните моменти, приятели, които се радват истински на успехите му и държат ръката му, както и малко късмет, примесен с професионалисти и разнообразие от идеи. Щастието е около всеки, но в днешно време загърбваме хубавото и само се оплакваме от проблемите си. Е, да ама не, животът си тече и сега му е времето да се дивее и живее качествено. Обичам хората да ме плюят и злословят, в крайна сметка това означава, че ги провокирам. За жалост на хората, които не ме харесват, ще споделя една моя малка тайна – тук съм и ще продължавам напред, точно заради вас. Много целувки и емоции на тези, които ме харесват и на тези, които не ме – обичам всичките.

- Искаш ли да разкажеш нещо за себе си?


Не обичам аз сама да разказвам за себе си. Най-хубавото нещо е, когато другите говорят за теб и то само истински неща, тогава се чувствам истински щастлива.

Бориса Тютюнджиева и Ники Михайлов воюват онлайн. Футболистът: Бил съм с нея само една нощ

Бориса Тютюнджиева: Манекенките си лягат с актуалните мъже за деня

Страхотната Бориса - гола в Maxim . С Николета разгадахме въртележката на Ники Михайлов

Бориса Тютюнджиева: Виждала съм доста грозни неща с Катрин Вачева. Черна й е душата

Бориса: Ники Михайлов изневеряваше на Николета с мен

Бориса Тютюнджиева: Катрин е проститутка. Силиконката: „Бориса ми завижда"

Румънеца захапа изгора на Ники Михайлов

http://hotnews.bg 

 


Сходни връзки

Бориса: Ако партньорът ми не е моногамен, има крака - да ги използва по-бързо | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди