изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:44 EEST
СТАРИЦА ЗАГИНА ПРИ ПОЖАР В КАВАРНА. БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурност

През изминалото денонощие на територията на ОД на МВР Добрич са  регистрирани 2 криминални престъпления. През изминалото денонощие на територията на областта е станало 1 ПТП с нанесени материални щети . През изминалото денонощие са възникнали 3 пожара. При един от пожарите е загинал 1 гражданин.



На 31,01,2011г. около 14,30ч. от полицейски автопатрул при Първо РУП Добрич, в момент на извършване на кражба на метални елементи от бившата сграда на Техникум по лека промишленост в гр.Добрич, са задържани лицата – С.А.-на 42 години и Н.А.-на 49 години. Вещите предмет на кражбата са от паровата инсталация на сградата. Лицата са задържани за срок от 24 часа. Работата по установяване престъпната им дейност продължава. Образувано е досъдебно производство.

          На 01,02,2011г. около 01,40ч. в гр.Добрич от автопатрул на Първо РУП Добрич е спрян за проверка лек автомобил “ Шкода Октавия”, управляван от А.Г.-21 години, от гр.София. При последвалата проверка за алкохол техническото средство е отчело 1,41 промила алкохол в издишания от водача въздух. По случая е образувано незабавно производство.

           На 31,01,2011г. около 19,25ч. в РУП Тервел е получено съобщение от 61 год жител на с.Орляк, за това че лек автомобил “Опел Вектра”   се е ударил в оградата на дома му. При посещение на местопроизшествието и извършената проверка за алкохол на 36 годишния водач, са отчетени 2,06 промила алкохол. Водачът е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано незабавно производство.

         На 01,02,2011г. в 06,09ч. в РС “ПБЗН” Каварна е получено съобщение за възникнал пожар в апартамент в гр.Каварна.  На местопроизшествието в безпомощно състояние е установена М.П., на 80 години, която незабавно е била изведена от жилището. Пристигналия екип от спешна помощ Каварна е констатирал смъртта на жената, която е настъпила вследствие на задушаване. Предполагаемата причина за пожара е късо съединение в електрическо одеяло. Работата по случая продължава.

 


Сходни връзки

СТАРИЦА ЗАГИНА ПРИ ПОЖАР В КАВАРНА. БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди