изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:10 EET
Официално: Торес е играч на Челси    
Спорт

Испанският нападател Фернандо Торес официално премина от Ливърпул в английския шампион Челси. Според сайта espn.co.uk той е подписал договор, който ще го задържи при лондончани до 2016 година, след като успешно премина медицинските тестове тази нощ.

 



Новината бе потвърдена на официалния сайт на "мърсисайдци", където се споменава, че сделката за стрелеца е счупила трансферните рекорди на Острова.

По непотвърдени данни "сините" са платили невероятните 50 млн. паунда, за да си осигурят услугите на "Ел Ниньо", както наричат Торес.

Ето какви бяха първите думи на самия футболист вече като играч на Челси, пред официалния сайт на клуба: "Много съм щастлив, че дойдох в Челси. Сега гледам напред и искам да помогна на новите ми съотборници този сезон и през още много бъдещи сезони.

Откакто дойдох в Англия много пъти съм играл срещу Челси, някои големи мачове никога няма да забравя, знам, че тук има много страхотни футболисти и ще работя много усилено, за да спечеля място в тима.

Надявам се, че ще успея да отбележа важни голове, с което да зарадвам феновете на отбора този сезон".

Президентът на "сините" Брус Бък заяви: "Това е паметен ден за Челси, привлякохме един от най-добрите футболисти в света, а най-добрите години от кариерата му тепърва предстоят.

Отдавна се възхищаваме на таланта на един играч, който е доказан голмайстор в английския футбол, а идването на Фернандо тук е доказателство за големите ни амбиции. Надявам се, че всеки фен на Челси е също толкова ентусиазиран от тази новина, колкото съм аз".

След като Торес замина на преговори в Лондон привърженици на Ливърпул гориха фланелка на доскорошния си любимец.

Феновете не могат да простят на испанеца, че през уикенда поиска да напусне тима от града на Бийтълс по време на разговор с мениджъра Кени Далглиш.

По-рано в понеделник вечерта отборът на Ливърпул потвърди на официалния си сайт, че се е споразумял с лондонския Челси за трансферната сума за нападателя Фернандо Торес и трансферът му "Стамфорд Бридж" зависи от самия играч.

Припомняме, че още в края на миналата седмица "сините" изявиха желание да привлекат испанския футболист, но предложените тогава 40 млн. паунда бяха отхвърлени от "мърсисайдци".

Още преди няколко часа всички медии на Острова бяха категорични, че Фернандо Торес ще стане играч на Челси.

За това говореше и фактът, че Ливърпул вече привлече заместник на талисмана си в лицето на младия голаджия от Нюкасъл Анди Каръл. http://www.sportni.bg

 


Сходни връзки

Официално: Торес е играч на Челси | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди