изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 02:39 EEST
ХОРОСКОП ЗА 2 ФЕВРУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 2 ФЕВРУАРИ


ОВЕН - Използвайте силата на разума си и търсете проявление на чистите си мисли, без да се обвързвате със съмнителни хора и условия. Бъдете честни към партньора си, за да не рефлектират върху вас «игричките ви».

ТЕЛЕЦ - За предпочитане е да избягвате многолюдните места и запълвате времето си с полезни за вас занимания. Денят е подходящ за нови начинания, бизнес и научна работа. Не се обвързвайте със съмнителни хора.

БЛИЗНАЦИ - Обкръжението ви е пъстроцветно, изберете подходящите хора, с които ви е приятно да общувате. Времето е подходящо и за начало на нова дейност, бизнес и сделки. Научната работа също ще ви носи удовлетворение.

РАК - Възможни са сделки, подписване на договори и делови контакти, или в обратен ред, но във всички случаи, ако сте активни, ще останете удовлетворени.

ЛЪВ - Денят е подходящ за реализация на подготвяни проекти и дейности, свързани с бизнес, научна работа, реклама, ново строителство

ДЕВА - Очаква ви положителна развръзка на въпрос, на който възлагате надежди за професионалното си развитие. Денят е подходящ и за нови начинания, преминаване на нова работа, сключване на сделки и правене на бизнес.

ВЕЗНИ - Денят е подходящ и за бизнес, създаване на нов продукт, или дейност, научна работа и занимания с духовни практики. Не давайте пари на заем.

СКОРПИОН - Ентусиазирани сте да свършите повече работа днес и ще срещнете подкрепа. Добре е да си отговорите защо постигате едно, а друго не, при положение, че сте еднакво отговорни.

СТРЕЛЕЦ - Възможно е да ви измъчват притеснения, било в служебен или в личен план, но във всички случаи ги запазете за себе си, ако не сте сигурни в източника им.

КОЗИРОГ - Преодолявайки трудности от различно естество, ще се покажете смели и отговорни, каквито в повечето случаи сте. Помислете преди да насочите интересите си към някого, за да не се превърнете в «заплаха» за спокойствието на семейството му.

ВОДОЛЕЙ - Новостите ще ви направят по-активни и така ще отговорите на очакванията към вас. Постигнатото може и да ви удовлетвори, но дали няма да нараните някого с поведението си

РИБИ - Каквито и да са развитията, ги приемете и анализирайте последствията, без да показвате негативизъм и лошо отношение. Напротив, ако сте изпълнени с добри намерения ще повлияете на събитията и в крайна сметка ще ги обърнете в положителна посока.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 2 ФЕВРУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди