изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:43 EET
СТАРТИРА ЕЛЕКТРОННОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО    
НовиниВ първите часове онлайн анкетната карта попълниха 424 добруджанци

От 00.00 часа на 1 февруари стартира електронното преброяване на населението и жилищния фонд в страната, като това се прави за първи път в този вариант. Всеки може да попълни анкетната карта от компютъра си у дома, като по този начин може да извърши и преброяване на домакинството на възрастните си родители, стига да можете да въведете актуална електронна поща. Специалисти от статистиката съветват например при активни два електронни адреса на двама души в едно домакинство - то да се преброи на чрез пощата на единия, а на електронната поща на другия - да бъде преброено домакинството на възрастни родители.  Според данни на статистиката до 9.45 ч. вчера електронно анкетните карти са попълнили 424 добруджанци. В много от институциите пък ползваха обедната почивка за се преброят онлайн заемащите държавни и общински длъжности.
За улеснение, ако все пак възникнат въпроси при попълване на анкетната карта, то те могат да бъдат задавани на специалисти от статистиката всеки ден от 8 до 22 часа, включително в почивните и празнични дни - на телефон 0700 16 310, като таксуването е на цената на един градски разговор за абонати на Виваком. Може да се позвъни и на мобилни телефони, като обажданията се заплащат по стандартната услуга за съответния мобилен оператор - 0882 606 606 – за абонати на МTел; 0898 148 206 – за абонати на Глобул; 0879 888 096 – за абонати на Виваком.
 


Сходни връзки

СТАРТИРА ЕЛЕКТРОННОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди