изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 06:03 EET
ДИРЕКТОРЪТ НА ОПУ СЕ СРЕЩА С КМЕТОВЕТЕ НА ОБЩИНИ    
ОбществоДиректорът на Областно пътно управление-Добрич, Добрич инж. Иван Светославов инициира срещи с кметовете на всички общини на територията на Добричка област, съибщиха от пресслужбата на управлението.


Целта е местната власт да даде своите предложения за плана на ОПУ за текущ ремонт и поддържане през 2011 година. Подобни срещи се провеждат за първи път. Общите планове за работа са свързани преди всичко с републикански пътища, които преминават през територията на населените места и с участъците, които се нуждаят от спешен ремонт.
Общо 11 са предложените обекти, залегнали в Инвестиционна програма за проектиране на ОПУ-Добрич. Това са обекти, които имат нужда от изработване на нови технически проекти или актуализация на стари.
Планирано е изработване на технически проект за реконструкция на Път ІІ-29 Обход изток Ген.Тошево  и проекти за рехабилитация  на два участъка от Път ІІІ-2903 Ген.Тошево-Изворово-Красен-Росица.
В инвестиционната програма за проектиране на ОПУ-Добрич, касаеща  територията на община Балчик, е предвиден Път ІІ-27 "Обход Балчик-Пристанище". Участъкът е с интензивно тежкотоварно и национално значение.  Дължината му е малко над 6 км.
За общини Каварна и Шабла от стратегическо значение е път I-9 Дуранкулак-Кранево. Дейностите по рехабилатията на този път в частта Дуранкулак-Каварна с дължина 46,802 км е включен в Лот 21  по проект  "Транзитни пътища V".  По същия проект през 2011 година ще се извърши и рехабилитация на път III-901 Шабла-Тюленово-Каварна с дължина 26,100 км.
Предстоят срещи на инж. Иван Светославов с кметовете на общините Добричка и Тервел. НДТ
 


Сходни връзки

ДИРЕКТОРЪТ НА ОПУ СЕ СРЕЩА С КМЕТОВЕТЕ НА ОБЩИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди