изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:24 EET
ХОРОСКОП ЗА 3 ФЕВРУАРИ    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 3 ФЕВРУАРИ

ОВЕН - Денят е труден и без да се усетите е възможно да сгрешите в нещо. Контролирайте емоциите, завистта и гнева, които днес ще имат проявления.

ТЕЛЕЦ - Възможни са изненади, но с нищо няма да бъдете застрашени, ако сте добронамерени, смирени и мислите положително за бъдещето.

БЛИЗНАЦИ - Може би е дошъл моментът да приключите веднъж завинаги с въпрос, който ви създава само грижи. На своя страна ще имате и помощници, с които ще ви бъде по-лесно в работата.

РАК - Не избързвайте с решенията си и добре обмисляйте всяко свое действие, за да се застраховате от грешки. Денят крие рискове и е за предпочитане добре да се анализира обстановката, преди да се пристъпи към работа и друга активност.

ЛЪВ - Затвърдете позициите си независимо от трудностите и се подгответе за предстоящите си изяви. Хранете се здравословно, без мазнина и пикантни подправки.

ДЕВА - Ще си осигурите нужните средства за решаване на финансов проблем, свързан с дома или бизнеса. Чистият въздух и спорта ще свършат добра работа, ако оставите време и за тях.

ВЕЗНИ - Направете си изводите и вземете мелки да отстраните недостатъците си, които видимо ви пречат. Общуването с нови и интересни хора ще ви помогне да разширите кръгозора си, но по-добре е да го отложите за друг ден.

СКОРПИОН - Работете по въпросите, които не търпят отлагане, но контролирайте емоциите и поведението си. За предпочитане е приема на обикновена храна, без мазнини и пикантни подправки.

СТРЕЛЕЦ - Възможни са затруднения при решаване на административни и финансови въпроси, както и в общуването с околните. Ще ви бъде по-спокойно, ако контролирате гнева и нездравите си емоции, към каквито провокации ще имате днес.

КОЗИРОГ - Не е препоръчително да се захващате с нови неща днес. Ограничете се върху текущите си задачи и контролирайте гнева и завистта си, да не говорим за алчността, към която ще имате най-големи провокации днес.

ВОДОЛЕЙ - Проявете търпение на работното място и в отношенията си с хората от обкръжението ви, защото са възможни недоразумения, конфлити и дори раздели. Контролирайте желанието си за надмощие и по-малко говорете за себе си.

РИБИ - Ще се справите по-добре с делата си днес, ако сте по-спокойни и овладени. Но, като се има предвид даденостите покрай вас, е сигурно че няма да липсват трудности.



 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 3 ФЕВРУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди