изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:24 EEST
Седем души отвлякоха бивша проститутка    
Ред и сигурност

Седем души, сред които и сводник, отвлякоха 23-годишна жена от Сухиндол в петък срещу събота, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Тогава четирима мъже нахлули в дома на Н.А., която е от габровското село Шумата, и я отвели насила. Похитителите взели мобилния телефон на мъжа й и му казали да не се обажда на никого и да не излиза, добавят от полицията, цитирани от БГНЕС.



По-късно той позвънил по телефона от съседи до районния инспектор, който подал сигнал в полицейското управление в Павликени.
Преди 2 години младата жена е проституирала в чужбина.
След като избягала от сводника си, той отвлякъл неин роднина от Сухиндол, писа преди в. "24 часа".
През декември 2010 г. жената се появила отново в Сухиндол и заживяла на семейни начала с местен мъж. Още тогава тя го предупредила, че сводникът може да дойде пак да я търси или да изпрати други хора. Казала му да не се меси и да не се обажда на никого.

Служители на Криминална полиция и на Районното управление в Павликени са открили Н.А. във Велико Търново, стана ясно днес. Общо седем души, включително и момче на 16 години, са участвали в отвличането.
Всички, без него, са задържани за 24 часа.

Сред извършителите е 29-годишният великотърновец Сабри Нурайдин Сабри, който вчера бе обявен за общодържавно издирване. Срещу него в момента има дело у нас за отвличане и друго дело в чужбина.
Помагали са му двама криминално проявени мъже от село Върбовка, мъж и жена от Кърджали, младеж без криминални прояви до момента от Севлиево и 16-годишното момче, което е от Сухиндол.

На Сабри Сабри, 21-годишен севлиевец и 39-годишният мъж от Върбовка са повдигнати обвинения за отвличане и са задържани за 72 часа. Останалите участници са разпитани като свидетели.

 http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Седем души отвлякоха бивша проститутка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди