изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:31 EEST
ПЛАЩАНЕТО НА ВОДА СТАВА И С Е-ФАКТУРА    
ИкономикаЕдна от новите услуги, които предлага "ВиК" ЕООД на своите клиенти с цел пестене на време е плащането на дължимото за вода чрез електронна фактура. Това съобщиха за НДТ от дружеството, като уточняват, че услугата е активна от ноември м.г., като уверяват, че подписана с валиден електронен подпис и равностойна на съответния хартиен носител, напълно отговаря на изискванията на Закона за електронен документ и електронен подпис,  Закона за счетоводството и Закона за ДДС.



Услугата електронната фактура се получава от потребителя без забавяне и дава възможност в онлайн режим да се преглежда съдържанието и потвърждава получаването, уточняват от фирмата. Регистрацията за може да се направи на сайта, на фирмата на адрес www.vikdobrich.bergon.net, с код за достъп, изписан на фактурата на абоната /i-net код/.  При повече обекти с различен код, трябва да се направи отделна регистрация за всеки, уточняват още от "ВиК". При проблеми с регистрацията, абонатите на дружеството могат  да получат информация на  тел.: 058/655 823. От тази екстра могат да се възползват както юридически, така и физически лица.
а сайта на дружеството освен това всеки може да следи он-лайн сметката си, както и друга информация, свързана с дейността на фирмата, както и адреси и работно време на електронните каси на дружеството. От началото на тази година фирмата има новооткрит Център за работа с клиенти и каса по ул. "Отец Паисий" /до сградата на БЧК/, добавят още от фирмата. В процес на въвеждане е система за регистриране и обработка на аварии, като всеки подаден устен сигнал за авария от граждани на областта, ще бъде записван и обработван. Информацията ще се предава на аварийните групи на дружеството, за установяване и своевременно отстраняване. За да има  реален ефект върху качеството на предоставяните услуги, дружеството скоро ще въведе секция на сайта си, на която ще публикува информация за авариите в областта, както и ще се обявява в кои райони за колко време ще се спира водата за отстраняване на авариите.
 


Сходни връзки

ПЛАЩАНЕТО НА ВОДА СТАВА И С Е-ФАКТУРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди