изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:14 EEST
ХОРОСКОП ЗА 4 ФЕВРУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 4 ФЕВРУАРИ


ОВЕН - Обстоятелствата ще работят за вас, за това направете нещо повече за себе си. Вземете мерки за стабилизиране на здравословното си състояние, като се стараете да не се преуморявате.

ТЕЛЕЦ - Творческите ви планове също ще намерят реализация или поне част от тях. Добре е да сте по-щадящи към здравето си и да отделите повече време на нещата, които ви карат да се чувствате добре.

БЛИЗНАЦИ - И днес ще продължите да търсите най-доброто за себе си, включвайки се в различни проекти и начинания, чиито резултати ви носят удовлетворение. Не се преуморявайте и внимавайте да не се нараните.

РАК - Изпълнени сте с много енергия и сте в кондиция за ползотворна работа, от вас зависи да успявате. Натовареността ви може да предизвика умора и дори нещо повече. Вземете мерки, като намерите време и за отдих.

ЛЪВ - Творческите ви търсения също ще дадат резултат. Мислете положително и за хубави неща, вероятността да ви се случат е реална. Ако сте решили да откажете цигарите или да се освободите от друг свой товар, сега е моментът.

ДЕВА - С готовност ще споделяте грижи и радости с някого, но не избързвайте с решенията си. Насочете енергията си към реализация на изяви, за които сте подготвени.

ВЕЗНИ - Отнесете се с повече грижи към здравето на близък човек, той разчита на вас. За любовта няма почивен ден, но днес ще имате подтик по-често да изразявате чувствата си към любимия ви човек, като го изненадате

СКОРПИОН - Прогнозите ви за изхода на конкретна задача или събитие ще се окажат верни и това ще ви помогне по - добре да се организирате в изпълнение на програмата си.

СТРЕЛЕЦ - Изразявайте ясно позициите си и насърчете онези, които не са съгласни с тях, да изкажат открито мнението си, така е коректно и улеснява общуването.

КОЗИРОГ - Работата ще ви спори и без да изпитвате раздразнение от информираността на колегите си, ще се включите в приключване на започнатото. Денят ще ви предложи изненади, но не неприятни.

ВОДОЛЕЙ - Постигане на изгодни договорености ви мотивират да продължите усилията си в тази насока. Семейно гостуване или друго интересно занимание за вечерта, за някои интимна среща или творческа изява.

РИБИ - За себе си не се тревожете, има кой да ви подкрепи, оценявайки всичко, на което сте способни. Денят носи хармония, любов и милосърдие, които не само, че ще усетите, но и безрезервно ще дарявате.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2014 Г. - ГОДИНАТА НА ЗЕЛЕНИЯ ДЪРВЕН КОН
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 4 ФЕВРУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди