изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 18:27 EEST
ГРИП ТРЪШНА ЛЕКОАТЛЕТИТЕ НА ДОБРУДЖА 99    
Спорт

Грипната епидемия в София настигна лекоатлетите на Добруджа 99, които в момента са на лагер в столицата и се готвят за участие в държавния шампионат в зала за състезатели до 16 години.



Първенството е този уикенд в зала “Фестивална”.

“Много сме зле. 8 души от групата, която тренира в София са болни. Най-зле е Николай Минчев, който екип на Бърза помощ го прибра в болницата. Нямам обяснение защо се получи така, тъй като в хотела е топло, храната е чудесна, а в залата за тренировки има добри условия. Най-вероятно състезателите се разболяха от грипната епидемия, която в момента върлува в столицата. Така най-вероятно ще мога да разчитам на петима състезатели за стартовете събота и неделя – Севен Марем (800 и 1500 м), Злати Димитров (800 и 1500 м), Тодор Георгиев (200 и 400 м), Жельо Иванов (тласкане на гюлле). Йордан Петров пък ще участва на 3 км при мъжете в турнира “Академик”, заяви старши треньорът Николай Янков. 

Група от петима състезатели в столицата ще заведе треньорката в клуб Добруджа Силвия Петрова.

В стартовете от държавните първенства по лека атлетика в зала при 16-годишните тя ще разчита на две момичета и три момчета. Абсолютни дебютанти са Адриана Панайотова (трибой – 60 м, скок на дължина, 600 м) и Денислав Манов (400 м и скок на дължина). Геновева Атанасова (800 и 3000 м), Марин Атанасов (60 и 200 м) и Данаил Бонев (60 и 200 м) участваха преди няколко дни при юношите и девойките младша възраст в зала “Фестивална”. 
 


Сходни връзки

ГРИП ТРЪШНА ЛЕКОАТЛЕТИТЕ НА ДОБРУДЖА 99 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди