изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:54 EEST
Втори взрив на газ в Анкара, жертвите станаха 16    
По светаВтора експлозия заради изтичането на газ избухна във фабриката в индустриална зона на турската столица Анкара, където вчера загинаха седем души. Новият взрив е бил през нощта, като спасителните екипи са открили мъртви още 9 души. Така броят на жертвите от инцидента нарастна на 16, предаде АФП, цитирана от "Фокус".

Първата експлозия избухна в четвъртък рано сутринта във фабрика за генератори в Анкара и срути два от четирите етажа на сградата. 34 души пък бяха ранени. По време на инцидента в сградата са работили около 100 души.

След втория взрив спасителни екипи с кучета-търсачи претърсват за оцелели в развалините на съседна фабрика за лесно запалими продукти от бои.
Първоначалните данни бяха за четири жертви по време на втората експлозия, но впоследствие спасителните екипи са открили още пет тела.

Около 12 души остават блокирани в развалините, но работата на спасителите се затруднява от наличието на токсични химикали.

 


Сходни връзки

Втори взрив на газ в Анкара, жертвите станаха 16 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди