изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 21:38 EEST
ХОРОСКОП ЗА 5 ФЕВРУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 5 ФЕВРУАРИ

ОВЕН - Днес имате отново благоприятен период за всичко, изискващо ускорени срокове на протичане, както и за дела изискващи емоционална настройка. Чувствителен сте към емоциите на другите.
ТЕЛЕЦ - Възможно е със събуждането си още, интуицията ви да ви подсказва, че нещо хубаво ще ви се случи през този ден. Много ще ви се иска да правите добро впечатление.
БЛИЗНАЦИ - Подходящ период за концентрация върху ключови проблеми от живота. За планове и срещи с авторитетни хора. Удачно е да предприемете щадяща диета.
РАК - Щастливи събития и случки могат да превземат дома ви или да дойдат от посока на роднините ви. Тук може да става въпрос за материални ценности, за пари.
ЛЪВ - Денят е особено благоприятен за кратки пътувания, на къси разстояния, за кратки служебни командировки. Ще е стимулирано влечението ви особено към противоположния пол.
ДЕВА - Денят ви е подходящ за колективна работа и партньорство от всякакъв вид. Партньорските ви отношения могат да бъдат пропити от любезност и тактичност.
ВЕЗНИ - Тъй като днес вашата емоционалност и възбудимост могат да бъдат повишени е добре да не допускате дразнещи и възбуждащи процедури например като контрастен душ.
СКОРПИОН - Възможно е днес да ви се наложи по- внимателно да се вслушате в съветите на някои от своите приятели и дори да разчитате на тях. Те могат да ви помогнат.
СТРЕЛЕЦ - Днес може да ви 'сполети' някакъв вид израстване или издигане в професионално отношение, подплатено с награда, материално или парично възнаграждение.
КОЗИРОГ - Даването на големи обещания може да надхвърли вашите възможности, затова по- скромно. Благоприятното стечение на обстоятелствата през деня ще работи във ваша полза.
ВОДОЛЕЙ - Ще имате поддръжка от звездите, ако се опитате да направите нещо, свързано с изкуство или проява на въображение в практическите дела.
РИБИ - Днес не се подавайте на въвличане в конфликтни ситуации, особено с близки хора, защото подсъзнанието ви е открито и сте лесно раними. Крайно време е да поговорите с любите си хора.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 5 ФЕВРУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди