изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:10 EEST
ХОРОСКОП ЗА 6 ФЕВРУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 6 ФЕВРУАРИ

ОВЕН - Не се изхвърляйте с твърде патетични изказвания, не всички могат да издържат на толкова експресивност. Може да посетите някое културно мероприятие или пък само да организирате такова.
ТЕЛЕЦ - Днес трябва да се осъществи едно отдавна чакано събитие. Може би ще се наложи именно заради това да промените предварителните си планове, но пък усилията ще си струват.
БЛИЗНАЦИ - Днес ще демонстрирате спокойствие, но дали наистина се чувствате по този начин. Едва ли ще ви свърта на едно място. По-добре си намерете някоя по-подвижна работа, че иначе доста ще се изнервите.
РАК - Днес ще се наложи малко да поукротите желанието ви да сте лидери. Опитайте се да избягвате темата - "кой е шефът тук?" и внимавайте по кои въпроси ще застанете в опозиция.
ЛЪВ - Ситуацията, в която се намирате в момента е променлива. Бъдете готови да приемете новото положение на нещата, без да драматизирате излишно.
ДЕВА - В настоящия момент нещата определено не са съвсем във ваша полза, но това не означава, че трябва да се отчайвате. Вие сте борбени личности, нима ще позволите дребни неразбории да ви утежнят живота.
ВЕЗНИ - Днес обръщайте по-малко внимание на това, какво говорят около вас, и по-голямо на това, какво правят. Преднамерено или не, но могат да ви заблудят. Не разчитайте на омайните приказки.
СКОРПИОН - Днес ще ви се струват напълно нормални най-невероятните неща. Построените от вас пясъчни замъци ще се задържат удивително дълго. Защо пък да не направите и нещо от по-устойчив материал...
СТРЕЛЕЦ - Днес ще бъдете направо неприлично разсъдливи и практични. Не си струва да сте чак толкова старателни, спомнете си и за радостите в живота. Ако не ги намирате - създайте ги.
КОЗИРОГ - Днес ще бъдете необикновено красноречиви и удивителни, така че насрочвайте срещи и разговори. Успехът ви е в кърпа вързан, а и късметът е на ваша страна.
ВОДОЛЕЙ - Днес може да бъдете душата на компанията, естествено, ако не решите да останете сами. Днес може да си позволите всякакви волности, това само ще забавлява околните.
РИБИ - Днес ще бъдете сборна точка за информация. Опитайте да я синтезирате и подредите, защото ползата от това ще е главно за вас. Крайно време е да вземете живота си в свои ръце.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 6 ФЕВРУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди